Recensies


Gerrit & Brigitte - De Caramba wandeling

Vorige zaterdag waren we in de gelegenheid om aan een nieuwe wandeling met Lou en Patrick deel te nemen : de Carambawandeling. En we hebben het ons zeker niet beklaagd, integendeel ook deze wandeling is een zeer mooie aanwinst en een aanrader voor iedereen die houdt van een combinatie van diepgaande historische feiten met sappige verhalen in het Antwerpse dialect en een aan het geheel aangepast glaasje Sangria met bijbehorende zeer lekkere hapjes. Het is prachtig hoe deze twee fantastische gidsen er steeds weer in slagen nieuwe wandelingen uit te denken die ons steeds weer weten te boeien. Met de Carambawandeling is weer een schakel in de ketting van de geschiedenis van Antwerpen bijgeplaatst. Met hun geheel aan historische wandelingen kan iedereen die houdt van geschiedenis en van Antwerpen zijn nieuwsgierigheid meer dan bevredigen en tegelijk al wandelend al het mooi van deze schitterende stad ontdekken. Proficiat met deze nieuwe aanrader.

Karin W - De Caramba wandeling

Wederom een nieuwe aanrader van Me Lou deur’t stad. De unieke combinatie van het echt Antwerps dialect en het algemeen Nederlands werd door mij en mijn echtgenoot enorm gesmaakt. Net zoals het hapje en drankje tijdens de wandeling. Een heuse aanrader deze wandeling!

Sharon Devis - privé wandeling

Beste Lou en Patrick, dank jullie wel voor de super leuke wandeling. Iedereen was enorm onder de indruk. Het was top, net als jullie allebei! Bedankt!

Achilles Desmet - Dialectwandeling privé

Wat een fantastische tour! We gingen op stap met dialectgids Patrick in het oude stadsgedeelte en het was super! Geweldig veel bijgeleerd, ongelooflijk goed gelachen en alles doorgespoeld met een fris en lekker bolleke van’t vat. Het was geweldig goed, net zoals de dialectgids zelf. Ge zijt een topper Patrick, dank je wel, van ons allemaal!

Dieter VDB - Halloweenwandeling 2022

31 Oktober 2022. Weer en sfeer in ‘t Stad lagen perfect in lijn met het thema van de groepswandeling deze avond die aangevoerd werd door stadsgidsen Lou & Patrick: Halloween, door en door. Ze waren zoals ik dat van hen gewend ben (maar niet verwonderlijk voor de gelegenheid dat tikje meer, heel letterlijk te nemen) magisch “begeesterend”. Met hun kenmerkende passie en temperament vuurden ze 2 uur lang rasechte Antwerpse bibberverhalen af op talrijke wandelaars die ingetekend hadden. En, niet onbelangrijk, ze hielden de groep dankzij de bangelijk handige instructies en gadgets geestenvrij. Werd het trick or treat….? Ontdek het volgend jaar tijdens hun 2023 editie zelf aan den lijve.

Luc Schillemans - De Krapuulekeswandeling privé

Dag Patrick, Bedankt voor de fotos. Die wandeling was super. We waren allen heel geboeid door die wel straffe maar toch echt gebeurde verhalen. U kan dit dan ook geweldig aanbrengen, een geboren verteller. Zoals je ons bent aanbevolen door Eddy Thiron zullen we dit ook graag aanraden aan anderen. Hartelijke groet, Luc.

Kenn Moris - Privéwandeling in’t dialect

Patrick, bedankt voor de gezellige avond. Het was alweer zeer leuk. Onze vrienden hebben ook heel hard genoten. De geschiedenis van onze mooi stad op zo een manier vertellen. We hangen steeds aan je lippen. Nen dikke merci en tot snel.

Nicole Erreygers - Beelden zonder storm wandeling

Fantastische wandeling! Zeker voor herhaling vatbaar.

Dansclub 2000 - Oep “zen” Antwaareps privé

Onze leden vonden je super Patrick. Hartelijk dank daarvoor en heel zeker tot een volgende keer!

Sophie Pots - De Krapuuekeswandeling

Patrick, bedankt voor de toffe namiddag! We komen zeker nog een keer terug.

Sabrina & Kevin - De Vikingen in Antwerpen

Bedankt voor de fantastische wandeling vandaag, het was voor ons erg geslaagd. Ook bedankt voor de tip: we aten heel lekker in restaurant de Bomma. Heel graag tot een volgende keer.

Dieter Van De Looverbosch - Algemeen

Ik sluit de werkweek pas zaterdagavond af maar wil voor dat ogenblik de belofte aan mezelf nakomen om halt te houden bij de uitstap met stadsgids Lou Ludwine Vereecke verleden maandag. Die bestond uit een vol uur bezichtiging van “bel-etage” ‘t Schoon Verdiep in het Stadhuis, een monument waar de historiek in trossen van de figuurlijke bomen vallen. Bijna letterlijk elke vierkante centimeter die je hier tegenkomt wil vertaald worden in een vloedgolf van gesproken woorden over de geschiedkundige achtergrond. ‘t Stad liet me eerder dit jaar in preview een sneak peek zien van het verdiep bij de opening. Toch smaken die vakkundige “paroles, paroles, paroles” erbij des te beter én naar meer als je compulsieve, “antwerpofiele” trekjes vertoont zoals ik dat duidelijk ben beginnen doen in de loop van de voorbije maanden. Opgemerkt zal je dat vast hebben, toch? 1f914.png Hopelijk verteren de (kijk)verslagen van mijn “Doorgang/Deurgang in Antwerpen” jullie wat. Lou is beroepsmatig naast stadsgids ook erkende stadhuisgids (!). Daarom ben je bij haar aan het juiste adres om een rondleiding te boeken en kennis te maken met het opgeknapte huis van de burgemeester, het vlaggen(schip)huis op de Grote Markt dat elke Antwerpenaar kent. Dat kan in een notendop of een in de tijd uitgebreidere bezichtiging, individueel of in groepsverband. Jezelf inschrijven voor een rondleiding door Lou kan je doen op deze website: www.experienceantwerpen.be. Lou en partner Patrick Van Ouytsel zijn beide van beroep de levende definitie van wat een stadsgids behoort te zijn. Ik ken de definitie van “stadsgids” en dat is verdomd meer dan gewoon je les aframmelen. Zij maakten van wat eens een passie voor hen werd hun droomberoep in een tandem die Me Lou deur 't stad heet. Beste Lou, bedankt voor het intermezzo dat je mijn moeder en mij gaf op maandag. Beste Patrick, bedankt voor je immer boeiende vertelsels op jouw eigen typerende manier. Ook al is dat soms maar in de gauwte. Ik hoef je maar 1 vraag toe te spelen en je geeft me inspiratie waar ik lange tijd zoet mee ben en die 101 nieuwe deuren voor me opent. Ook al zie ik jullie natuurlijk niet continu, toch weet ik dat jullle altijd wel ergens in de buurt mensen in Antwerpen door de tijd loodsen en daar mogen wij als Antwerpenaar fier op zijn. We hebben mensen als jullie nodig die zowel de geschreven “wijsheden”’ als de mondeling overleverde verhalen doorgeven aan volgende generaties. —Dieter, vrijdag 2 september, -8:30am

Patrick Lefevre - Ons Koekestad

Heel goei wandeling, alle geluk dat ge flink moet stappen want ge zit tegen het einde vol koek en patisserie gepropt

Nadia Meeus - Privéwandeling in’t dialect

De Patrick is “nen topper”! Wat een super goede gids! De wandeling was enorm interessant, heel leuk en bijzonder leerrijk. Veel grappen en grollen in het Antwerps dialect, het was gewoon bangelijk en op en top af. Groetjes van de Mortselse Dolle Mina’s en tot binnenkort!

Francine Schroyens - De krapuulekes wandeling

Het was weeral top en heel leuk.

Tommy Spiessens - De Krapuulekeswandeling

T’was weeral top Pat, dikke mercie!

Suzy Roks - Leuk deur’t stad me sjokolat

Het was echt een super gezellige en lekkere middag, nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer !

Lyndsey - Beelden zonder storm wandeling

Interessant, goed gebracht, leerrijk, in een prachtige wereldtaal, met een echte Antwerpse topgids. Het was super! Dank je wel Patrick

Rudi Brabants - Antwerpse kost

Nog eens bedankt voor de leuke namiddag. Onze groep genoot enorm van de heerlijke, leerrijke en grappige verhalen van de dialectgids Patrick. Wij komen ZEKER terug!

Patricia Lamoot - Flaneren op Zurenborg

Een leerrijke, interessante wandeling met een fantastische gids. Kortom een echte aanrader!

Marina Neava - Ons "Koekestad”

Bedankt Lou, was zeer leuk, lekker en interessant!

Nadine Truyts - Ons “Koekestad"

Bedankt Lou, t’was interessant en heel lekker. We hebben ervan genoten!

Tommy Spiessens - Privéwandeling

Was (weer) top Patrick, zoals steeds! Nen dikke merci, we vonden het geweldig !

Nicole Erreygers - Beelden zonder storm wandeling

Fantastische wandeling! Zeker voor herhaling vatbaar.

Cathy VH - Antwaarepse kost

Leuke verhalen in een toffe en lekkere rondleiding deur 't stad. tnx Patrick en Lou. x

Mon Lamuur - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Een ongelooflijk verhaal dat onder uw huid kruipt is deze wandeling en als Patrick vertelt over Pier of Martha of Lambertinneke, heb je het gevoel dat hij er bij is geweest. Sfeervol tot en met, het maakt niet wat ik hier neerschrijf hier schiet elk woord als dusdanig nog tekort. Lou en Patrick, jullie zijn “krakken” in jullie job! Dikke, dikke, dikke merci van de hele familie en mezelf. Tot de volgende keer! ML

Mia Desmet - Privéwandeling

Lou en Patrick schitteren als stadsgidsen, ze zijn ongelooflijk op elkaar ingespeeld en het afwisselend Antwerps dialect en het algemeen Nederlands maakt de hele beleving zo sappig en uniek. Het was enorm interessant en we hebben heel veel bijgeleerd maar het aller belangrijkste was dat we ons fantastisch goed geamuseerd hebben en leuke toffe foto’s hebben kunnen maken. Dank u wel Lou en Patrick xxx Zeker tot de volgende keer!

Veerle Nuyts - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Het was een boeiende en leerrijke wandeling! Dankjewel

Linda Dhaene - Handen & rozen wandeling

Hartelijk dank voor de aangename en verrassende wandeling. Ons pad liep letterlijk ook over rozen.

Marc Vlassenbroeck - Beelden zonder storm wandeling

Het was super ,de familie en ik vonden het geweldig,op naar de volgende wandeling

Nancy Huybrechts - Om en rond het Havenhuis

Top rondleiding met een TOP gids, een aanrader

Ria & Piet - Privéwandeling

Beste Lou en Patrick, dank je wel, het was fantastisch. Iedereen was vol lof en heeft ervan genoten, vooral wij!.Dank jullie allebei om deze dag voor ons nog meer speciaal te hebben gemaakt. Tot de volgende keer.

Brigitte & Gerrit - De beelden zonder storm wandeling

Een nieuwe dialectwandeling vol anekdotes en echte Antwaarpse verhalen. Inderdaad deze wandeling maakt zijn beloftes meer dan waard. We wandelen van beeld naar beeld en elk beeld wordt begeleid van sappige commentaar in het prachtige Antwerpse dialect waarin Patrick een echte meester is. Geschiedkundige feiten gaan hand in hand met mooie achtergrondverhalen al dan niet echtgebeurd of behorend tot de mooie Antwerpse folklore. Wij zijn altijd verbaasd waar Lou en Patrick hun inspiratie blijven halen om ons steeds een schitterende wandeling te bieden. Nogmaals proficiat met deze nieuwe verrijking van jullie reeds zo mooi wandelingenaanbod. Brigitte en Gerrit

Eddy De Saeger - De beelden zonder storm wandeling

Prachtige wandeling, weer eens enorm veel bijgeleerd!

Gerrit en Brigitte - Om en rond het Steen

Vorige zaterdag hebben we deelgenomen aan de wandeling “Om en rond het Steen”. Een prachtige en leerrijke wandeling met enerzijds zeer interessante geschiedenis over de oude Burcht en alles erbinnen en anderzijds het Steen met aanbouw. De geschiedkundige uitleg werd bovendien afgewisseld met prachtige anekdotes en volksverhalen in de sappige Antwerpse volkstaal. Het Steen zelf was echt super waarbij de nieuwe vleugel voor ons een reuze meevaller was. En niet te vergeten het schitterende uitzicht op de top. Lou en Patrick bewijzen met deze wandeling eens te meer hun klasse, parate kennis en verankering in onze wereldstad. Proficiat, ook deze wandeling is een parel aan jullie kroon. Opnieuw een aanrader. Brigitte en Gerrit

Brent De Wachter - De Vikingen in Antwerpen

Recent deze wandeling gedaan en meteen daarna het boek geschreven door Patrick Drakkars op de Schelde aangeschaft. De wandeling was af, de uitleg van beide gidsen is enorm boeiend en leerrijk, ik kon de Vikings hier zien rondlopen. De mede tasting is super en de hapjes zijn een leuke en lekkere aanvulling. Volgende keer kom ik mee met de Romeinen in Antwerpen!

Gerrit Rombauts - Flaneren op Zurenborg

Vorige zaterdag hebben we deelgenomen aan de nieuwe wandeling “Flaneren op Zurenborg”. Ook deze wandeling is een aanwinst en hoort zeker thuis tussen de andere interessante en leerrijke wandelingen van het onvolprezen duo Lou en Patrick. Wij zijn al, zoals wellicht vele Antwerpenaren voor ons, dikwijls door deze wijk gewandeld zonder besef van de rijke geschiedenis, de vele annekdotes en de leuke weetjes achter de prachtige gevels. Gelukkig is er nu deze wandeling. Een echte aanrader zowel voor de liefhebber van kunst- en andere geschiedenis, als voor de gewone Antwerpenaar die meer wil weten over deze wijk waarnaar de buitenlanders van heinde en ver komen kijken. Proficiat. Gerrit

Gaby R - De Krapuulekeswandeling

Zaterdag deze wandeling gedaan. Het weer was fantastisch goed maar de wandeling was nog beter. We hebben ons rot geamuseerd en geweldig goed gelachen. Patrick is zowel dialectgids als entertainer en hij doet de beide op een unieke charmerende manier met enorm veel Antwerpse flair. Wij komen nog terug met de familie, ge moogt gerust zijn!

Tom De Wavere - Beelden zonder storm wandeling

Wat een Antwerpse dialectwandeling weer. Hoe doet hij het toch? Telkens iets nieuws en telkens weer helemaal anders. Patrick en zijn onuitputtelijke kennis blijft ons verbazen. Het is een mooi parcours, we namen toffe foto’s, de uitleg was geweldig en leerrijk en de drankstop was zeer welgekomen. Ik raad iedereen deze dialectgids en deze wandeling aan. Je bent een topper Patrick!

Jerry Desmet - Antwaarepse kost

Super lekkere en leuke wandeling. Fantastisch geamuseerd met de familie en de Patrick van Me Lou deur’t stad is den beste gids van’t stad, zegt dat ik het gezegd heb! Tot binnenkort Patrick en Lou.

Stefan van Antenaeken - Antwaarepse kost

Iedereen was in ieder geval heel tevreden en we gaan dat zeker nog eens terug doen. Zijn ook nadien om uw sponsors te steunen nog met 10 man bij de bomma gaan eten. Vriendelijke groeten. Stefan

Jan Stevens - Antwerpen in de Middeleeuwen

Knap concept bij Lou met 2 gidsen in een groep, de afwisseling werd gesmaakt. Hele interessante wandeling en veel bijgeleerd. Ons zien jullie zeker nog terug en bedankt voor de leuke proeverij!

Paul Grumiau - Antwerpen in de Middeleeuwen

Mercie Lou & Patrick, 't was plezaaint, wemme genooteuu en... We gon da nog doeng... T zal wel zèn zegge zier..

Rudi Van Boxelarere - Antwerpen in de Middeleeuwen

We hebben er van genoten en vooral weer wat van opgestoken. Smaakt naar meer en komen jullie zeker weer opzoeken. Iedereen van onze groep was achteraf enthousiast. Tot later en doe zo verder. Bedankt in naam van de Aperokes

Myriam Pottoms - Oud & nieuw rond het Havenhuis

Het was heel interessant en tof.

Christine Van Ginckel - Oud & nieuw rond het Havenhuis

Ludwine, het was top, dank je wel!

Lucienne Claes - Oud & nieuw rondom het Havenhuis

Hallo, Het was heel interessant, ik heb er echt van genoten! Met vriendelijke groeten, Lucienne

Jurgen De Bie - Oud & nieuw rondom het Havenhuis

Het was de moeite! Heel tof!

Eliane Borreman - Me rogge & verdoemde

Het was weer plezant en heel leerrijk - Tot de volgende!

Robert Brentjens - Beelden zonder storm wandeling

Bedankt Patrick, het was weer eens een topwandeling!

Nicole Erreygers - Beelden zonder storm wandeling

Fantastische wandeling! Zeker voor herhaling vatbaar.

Penny Broos - Beelden zonder storm wandeling

Wat een geweldige dag!

Marc Vlassenbroeck - Beelden zonder storm wandeling

Het was super ,de familie en ik vonden het geweldig,op naar de volgende wandeling

G Rombauts - Engelen & Demonen

We geven het toe. We hebben even geaarzeld om de wandeling Engelen & Demonen met de onvolprezen Lou en Patrick te doen. We hebben immers reeds verschillende wandelingen met hen gedaan waarbij we in verschillende kerken kwamen. We hebben het toch gedaan en … het was dom om te twijfelen. Inderdaad. Het uitgangspunt was totaal verschillend. De verhalen waren totaal anders en het geheel werd van een totaal verschillende invalshoek bekennen. Het is weerom een schitterende wandeling. Wij hebben reeds veel verschillende wandelingen van dit kennisvolle met een kwinkslag duo gedaan maar steeds laten ze ons verbazen met hun kennis en nieuwe anekdotes. Weer een aanrader. We kijken weer uit naar de volgende. Doe zo voort Lou en Patrick, jullie zijn top. Gerrit

Dina Van Dijk - Antwaarepse kost

Super lekker, super veel, super verteld, super gegidste wandeling met een overheerlijke proeverij van restaurant De Bomma.

Nick Van Meel - Antwaarepse kost

Amai, overstijgt alle verwachtingen!!! Veel bijgeleert over mijn stad! Merci Lou en Patrick!!

Rose Marie Type - Antwaarepse kost

De vele proeverijen onderweg vergezeld door levendige verhalen en mooi weer, maakten deze wandeling tot een top belevenis! Een aanrader!

Ludo Van Campenhout - Oep trot me Sinjoore, Pagadders & “petotterkes”

Aanrader! Dik de moeite en wederom veel bijgeleerd.

Eddy De Saeger - Oep trot me Sinjoore, Pagadders & “petotterkes”

Topwandeling! Het was weer af, en enorm veel bijgeleerd weer!

Urbain De Wever - Oep trot me Sinjoore, Pagadders & petotterkes

Het was heel interessant. Het werd ook enorm goed gebracht in het echt Antwerps dialect wat er al direct iets heel apart aan geeft. Dit was onze eerste wandeling met Me Lou deur’t stad maar zeker niet onze laatste!

Danny C - Privé dialectwandeling met proevertjes

Fantastische dialectgids, topwandeling in ’t stad, ludiek, leerrijk, interessant en zowel het cafeetje voor de drankstop als de superlekkere hapjes van de slager waren een aanrader. Me Lou deur’t stad is een geweldig gidsenbedrijf en wij hebben intens genoten van deze super leuke namiddag. Bedankt Patrick!

Elise G - Leuk deur’t stad me sjokolat

Leuke wandeling met stadsgids Lou. De chocolade proeverijen zijn zeer lekker. Wij vonden het een aanrader over de gehele lijn. Dank je wel Lou!

Jos en Carinne - De Krapuulekeswandeling

Op aanraden van vrienden deze wandeling geboekt. We hebben ons rot geamuseerd. Wat een ongelooflijk goede dialectgids de Patrick en wat een entertainer en verteller. Het was super en wij kunnen maar een ding zeggen, iedereen zou deze wandeling moeten doen want ze is gewoon fantastisch. Dank u wel Patrick en tot binnenkort want wij komen nog mee met u!

Sonia Geers - Algemeen

Jullie zijn super gidsen en ik heb al genoten van al jullie wandelingen!

Diana Lammers - De Krapuulekes wandeling

Het was weer een leerrijke en toffe wandeling. Dank u wel Patrick!

Kathleen Marien - De Krapuulekes wandeling

We hebben ons met de hele bende weer heel goed geamuseerd, merciekes.

Broos Ronny - De Krapuulekeswandeling

Was weer een namiddag van volop genieten, dikke mercie!

Tania Jeruzalem - De Krapuulekes wandeling

Het was de moeite dank zei Kathleen Marien die ons heeft gevraagt om eens mee te gaan voor herhaling vatbaar met dank aan de verteller zat helemaal in het verhaal.

Ria Daman - De Krapuulekes wandeling

Wat een enthousiasme en wat een geboren verteller!

Kathy J - Oep “zen” Antwaareps

Ongelooflijk goede dialectgids, enorm gedreven en passioneel in zijn job. Ik heb er dan ook intens van genoten. Bravo, het was super!

Chris Van Mol - Engelen & Demonen

Wat een wandeling van Me Lou deur’t stad, een topper en een echte aanrader!

Ingrid Vissers - De Vikingen in Antwerpen

Beste Lou en Patrick, wij bedanken jullie voor de leuke en interessante wandeling zaterdag ll. De Vikingen kwamen terug uit de geschiedenis en wij hebben ervan genoten dank zij jullie professionaliteit van vertellen. Wij boeken zeker nog wandelingen met jullie en maken er veel reclame over. Wij, Ingrid en Ronny, spreken elkaar zeker in de nabije toekomst. DANK DANK DANK van ons en de rioolstappers.

Robert Brentjens - Algemeen

Al zo vaak meegewandeld, altijd super in orde. Topkerel de Patrick!

Sonia Geers - Algemeen

Jullie zijn super gidsen en ik heb al genoten van al jullie wandelingen!

Ilse Segers - Halloween wandeling 2021

Wauw, de kids en ik werden weggeblazen van die super leuke spookverhalen die zo goed verteld werden. Enig minpuntje was het weer maar Lou en Patrick kennen gelukkig veel droge plekken in’t stad.

Maarten VDR - Halloween wandeling 2021

Dit was een Halloween stadswandeling zoals het moet zijn want ze was af! Proficiat en dank u wel aan beide stadsgidsen en Patrick heeft gelijk, onze Antwerpse folklore is de max.

Wouter Dekoster - Halloween wandeling 2021

Ikzelf, Frieda en de kids gingen voor de allereerste keer mee met dit top duo op aanraden van vrienden en famillie en het was geweldig. Dit zijn super gidsen, allebei en ZEER kindvriendelijk. Tot de volgende keer en dank u wel.

Joeri Vandenbossche - Halloween wandeling 2021

Wij vonden het een super plezante zalige en heel mooie interessante mega griezelige wandeling.

Karin Walschaerts - Halloween wandeling 2021

Heb er echt van genoten ,,,gelijk elke wandeling samen met de super gidsen van Antwerpen.

John Keuleers - Halloween wandeling 2021

Het was andermaal een fantastische belevenis! Bedankt Lou en Patrick voor de toffe avond.

Katleen Mariën - De Vikingen in Antwerpen

Super plezante wandeling, heel sappig verteld!

De Reus Gert - Antwerpen in de Middeleeuwen

Hoogst interessante wandeling, heel leerrijk en zeer boeiend en ze wordt zeker niet gebracht op de traditionele klassieke manier zoals het meestal is via de stad. Het proevertje is een leuk aanvullend toemaatje. Knap, bravo aan beide stadsgidsen.

Marina Verwildert - Antwerpen in de Middeleeuwen

Heel interessant en nog wel net in het jaar 2021 terwijl onze stad 800 jaar stadsrechten viert! Zeer goed verteld door beide gidsen. Heel leerrijk en gewandeld in een mooi kader. Dank u wel Lou en Patrick

Nadia Noordman - Privé wandeling

Beste Lou en Patrick De hele familie was het erover eens... Jullie hebben ons een superleuke middag bezorgd. Nogmaals bedankt hiervoor! Nog veel gidsplezier en een heel fijn weekend! Mvg Nadia Noordman

Ludo I - Privéwandeling

Patrick bedankt! De hele familie vond het top en hebben er super van genoten. Het was leerrijk, amusant, zeer grappig en vooral ook heel lekker. Je hebt ons allemaal in u sappig echt Antwerps dialect een onvergetelijke namiddag bezorgd. Dank je wel! Vanwege mezelf en de hele bende.

De Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling - Paul A

Fantastische wandeling. Goed gelachen en veel geleerd en ideaal als ge graag foto’s trekt. Leuke drankstop en een fantastisch goeie echte Antwerpse dialectgids, meer moet dat niet zijn. Deze wandeling was af! Tot de volgende Patrick ;-)

Brigitte en Gerrit R K - De Vikingen in Antwerpen

Na het lezen van het schitterende boek “Drakkars op de Schelde” van Patrick, wilden we zeker ook de wandeling “De Vikingen in Antwerpen” met Lou en Patrick doen. Zo gezegd zo gedaan en vorige zondag was het zover. En we hebben het ons zeker niet beklaagd. Het is een wandeling boordevol geschiedenis, anekdotes en op het einde met een mooi vleugje romantiek. Lou en Patrick wisselden mekaar prachtig af. Zij in ABN met de nadruk op het geschiedkundige en Patrick als dialectgids in het Antwerps met geschiedenis aangevuld met sappige prachtige Vikingverhalen. Ook het natje en het droogje werd niet vergeten. We hebben de drank “mede” kunnen proeven volgens het oeroude Vikingrecept en we hebben lekkere hapjes gekregen van een traditionele Antwerpse slager. Kortom weer een geslaagde wandeling van het schitterende gidsen-echtpaar. Zowel het boek als de wandeling zijn een absolute aanrader. Brigitte en Gerrit

Geertrui en Roland Dewaver - De Krapuulekeswandeling

Wat een super plezante wandeling boordevol Antwerpse volksverhalen over de eerste wijk. Wat een gids en verteller is Patrick toch, je plakt aan zijn lippen en dit alles in dat sappig echt Antwerps dialect. We kwamen in straten die we anders zelfs niet passeren. Het was af, af, af…wij raden deze wandeling IEDEREEN aan die zoals wij zot van’t stad is.

Maurice Dhaene - Privéwandeling met Antwerpse smaakpallet en drankstop

Fantastische wandeling in een geweldige stad met de beste stadsgidsen van’t stad!

Dirk & Annemie - Privéwandeling met Antwerpse smaakpallet en drankstop

Dit was enorm goed georganiseerd, boeiend en amusant v/h begin tot het einde. Ook de drankstop in de bruine kroeg en de hapjes v/d ambachtelijke slager waren af. Patrick en Lou jullie zijn een top duo klassegidsen! Dank u wel en tot de volgende keer want wij komen zeker terug bij jullie.

Marc Eelen - Engelen & Demonen

Het was weer eens af. Alle wandelingen van Lou en Patrick zijn geweldig maar de deze was prachtig!

Ilse Demeyer - Antwaarepse kost

Onze tweede wandeling bij dialectgids Patrick van Me Lou deur’t stad, de eerste was de krapuulekes die gewoonweg abnormaal bangelijk plezant was. Antwaarepse kost is dat ook en weer doet Patrick dat op zijn zelfde en unieke charmerende manier. De proevertjes zijn trouwens super lekker, van het eerste tot het laatste. Dank u wel Patrick het was weer eens af! Tot binnenkort in de Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling! Ilse, Jan en Remco

John Keulaars - Antwaarepse kost

Patrick en Lou, nog eens nen helen dikke merci. Al jullie wandelingen zijn dikke aanraders, maar van deze hebben we extra genoten. Ik doe ze zeker nog eens terug met mijn familie.

De Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling - Jeannine Driessens

Dank je wel! Jullie hebben ons een super dagje laten meemaken, we hebben weer veel bijgeleerd en gezien. Jullie zijn toppers. Tot de volgende.

Marc Eelen - Engelen & Demonen

Het was weer eens af. Alle wandelingen van Lou en Patrick zijn geweldig maar de deze was prachtig!

Ilse Demeyer - Antwaarepse kost

Onze tweede wandeling bij dialectgids Patrick van Me Lou deur’t stad, de eerste was de krapuulekes die gewoonweg abnormaal bangelijk plezant was. Antwaarepse kost is dat ook en weer doet Patrick dat op zijn zelfde en unieke charmerende manier. De proevertjes zijn trouwens super lekker, van het eerste tot het laatste. Dank u wel Patrick het was weer eens af! Tot binnenkort in de Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling! Ilse, Jan en Remco

Reginald De Groove - De Krapuulekeswandeling

Het is ongelooflijk om zien hoeveel plezier de dialectgids heeft als hij zijn ding doet. En ik zal is iets zeggen: dat ding doet hij FANTASTISCH goed! Aanrader eerste klas zegt men hier.

Brigitte & Gerrit - Antwaarepse kost

Wij hebben gisteren deelgenomen aan de wandeling “Antwaarpse Kost” en het was super op alle gebied. De verhalen die dialectgids Patrick doorheen de wandeling vertelde waren zeer interssant en leerrijk met de nodige humor en op mooie plaatsen in onze stad. De vele hapjes die ook door hem uitgebreid in een historische context werden geplaatst waren zeer lekker en van uitstekende kwaliteit en werden door Lou met haar kenmerkende charme aangeboden. Zelfs de regenbuien tussendoor hebben de wandeling zeker niet gestoord. Kortom als je deze wandeling nog niet gedaan hebt, haal je schade in en doe ze zeker. Je zal geen spijt hebben.

De Schrijver P - Antwaarepse kost

Van begin tot eind is dit een SUPER culinaire gegidste wandeling met zeer leuke anekdotes, volksverhalen, historische weetjes, sagen en legenden. De proeverijen zijn echte Antwerpse topproducten, super vers en bangelijk lekker. Ook de drankstops konden ons smaken en het bolletje was van’t vat. Patrick proficiat, ge doet dat ongelooflijk goed en met heel veel plezier want dat zagen we wel!

Cindy Dewael - De Krapuulekeswandeling

Mijn man en ik deden deze wandeling Zaterdag en we moeten alletwee toegeven dat dat een geweldige ervaring was. We hebben enorm goed gelachen, fantastische dingen gehoord, kwamen in een cafeetje dat we zelfs niet kennen en het worstenbrood was heel lekker. Wij raden deze wandeling aan iedereen aan en onze gids de Patrick is een professioneel in hart en ziel en nog een echte Antwerpenaar. Fantastisch, echt waar. Dank u wel! Jullie mogen het bij Me Lou deur’t stad terecht verkopen als de plezantste wandeling van’t stad! Cindy en Jonas

Eddy - De Vikingen in Antwerpen

Zaterdag anno 2017 de negende dag van de twaalfde maand, waren 23 dappere Vikingen (waaronder ééntje in volledige kledij) onderleiding van Jarl Pat en shieldmaiden Lou met hun snek aangelegd te Antwerpen. Na een kort inleiding van wat hen te wachten stond, werd de plundertocht aangevat. Eerste halte was in het walhalla van de Antwerpse vikingwereld: Tiskel - de eigenaar gaf een zeer kundige uitleg in zijn middeleeuws kelder over de Antwerpse link met de Vikingen uit de vroege 9de
eeuw. Vervolgens werd de keel gesmeerd met de vikingdrank bij uitstek mede - tonnen werden opengebroken en drinkhoorns gevuld!
Enkele deelnemers hebben stiekem extra mede gekocht met vermoedelijk zilver uit vroege plunderingen!
Hierna werd de wandeling verder aangevat met verhalen over een Vikingheiligdom onder de Carolus-Borromeuskerk, een skelet van een mogelijke Viking gevonden bij opgravingen aan de Koraalberg. Tussendoor werd er nog gestopt voor bloedworst, knäckebröd met geitenkaas en fruit.
Het avontuur werd afgesloten aan de Scheldeoever, waar met ongeduld werd gewacht op meerdere drakkars of snekken, maar helaas ... wij waren de enige Vikingen in Antwerpen.
Met koffie (vermoedelijk uit het nabije oosten) werd de dag afgesloten.
De afwezigen hadden ongelijk en een heleboel gemist. Hopelijk is er voor hen plaats in de volgende drakkar naar Antwerpen.

Weerom een zeer leuke, leerrijke Antwerpse wandeling van en door Pat en Lou!!

Groetjes,

Eddy

Eddy - Krapuulekes wandeling

Op zaterdag 17 februari stonden een 20-tal dapperen, in het zonnetje, klaar om een wandeling aan te vatten langs enkele van Antwerpens beruchte plaatsen. Onderleiding van Pat, bijgestaan door Lou en Rikske de straatschuimer, werd de 2 uur durende tocht aangevat. Via het Conscienceplein, de Wolstraat en Veemarkt belanden we door het Schipperskwartier op het Rode plein ... euch ... Falconplein. Onderweg kregen we begeleiding van punkers, hippies en provo's, met verhalen over
wietplanten, drugssmokkelaars, wandelende takken en miljoenen in briefjes van 20 frank.
Met een super heerlijk worstenbroodje en een fris pintje (of koffie) in café de Kat was dit weer 'a must do' van het duo Pat en Lou.
Haja, met Rikske is het allemaal goed gekomen :-)

Groetjes,

Eddy

Eddy - Bibberen in 't stad

Een 20-tal dapperen waren op tijd en onder het motto ‘wie bang is, krijgt er ook’ werd de speurtocht aangevat.
De wandeling bracht ons naar de mooiste plekjes van oud Antwerpen, waar de nodige geesten, spoken en klopgeesten de revue passeerden. Heksen, duiveluitdrijving en Lange Wapper maakten de avond kompleet.
Pat en Lou deden dat goe! Maar ik weet niet of ik van nacht rustig zal slapen ... brrrrr ...

Groetjes,

Eddy

Eddy - Vrijdag 13

Een mooie avond, geschikt voor een wandeling langs enkele van de mooiste Antwerpse plaatskes onderleiding van de bekwame gidsen Pat en Lou. Een avontuur voor een 25-tal deelnemers over geloof, ongeloof en bijgeloof.
Is links beter dan rechts en kan je beter bier drinken dan water???
Waarom staat er bij heksen een bezem aan de deur ... bij ons staan er 3!!!
En wat een wondermiddel is speeksel en wat kan je er mee kopen?
Waarom moet je tafelpoten mijden?
En er zijn nog steeds Tempeliers ondanks Filips de Schone!
Waarom heeft een reus alleen maar rosse kinderen?!?
Dit alles en nog veel meer bleek op het laatste niet waar te zijn ... of toch wel?!?
Super wandeling vrijdag de 13de met een lekkere koffiestop!!!
Bedankt Lou en Pat

Groetjes,

Eddy

Patrick Lefèvre - Vikingen in Antwerpen

Heel leuke wandeling, goeie en toffe uitleg en nogmaals bedankt om rekening te houden met mijn echtgenote die slecht te been is.
Volgende keer gaan we weer mee.
Merciekes

Barbara Voussure - Me Lou deur 't stad

Me Lou deur’t stad is een fantastisch concept!
Voor al wie zijn eigen stad via een andere invalshoek wil leren kennen, brengen Ludwine en Patrick je op locaties met een uniek verhaal, verteld in sappig antwerps.
Ook een geweldig idee voor een familie uitstap of een leuk bedrijfsevent.
Wij zijn super fan

Cedric - Bibberen in 't stad

Leuke wandelingen met hier en daar leuke anekdotes. De wandelingen worden met liefde voor ‘t stad gebracht. Fantastisch !

Rita Snoeckx - Vrijdag 13

Een superleuke wandeling Vrijdag 13 ... met grote dank aan onze geweldige gidsen Lou en Patrick ! Tot de volgende ... zie er al naar uit!

Eliane Buyle - Vrijag 13

Kei leuke tocht die Vrijdag 13!!

Egil Odegaard - De Vikingen in Antwerpen

Mijn familie en ik danken jullie voor het aangename gezelschap en de interessante uitleg over een ver verleden van Antwerpen !

Martine Van Der Avoort - De Vikingen in Antwerpen

Het was een plezier om er bij te zijn !

André - De Vikingen in Antwerpen

Op zaterdag 28 april laatstleden vertrokken 15 vermetelen onder leiding van Lou en Pat op de ontdekkingstocht door Antwerpen. Het begin was overdonderend, schitterende opening met een overvloed aan gegevens, organisatie en geschiedenis. Je zou bijna vergeten te vertrekken zo hingen we aan de lippen van onze gidsen. Vervolgens beentjes strekken en ons onderdompelen in de mede en de schatten van onze stad. We werden blootgesteld aan stukken geschiedenis die totaal onbekend zijn, héél leerrijk en wederom, samen met de mede perfect verteerbaar. Kronkelend door de oude binnenstad, met respect voor de cultuur van de Vikingen en met links naar oude vindplaatsen kom je meer en meer tot de vaststelling dat Antwerpen véél ouder en rijker is dan we eerst dachten. Als toetje kon natuurlijk een blik op onze stroom niet ontbreken en ook hier werden we weer verwend met de prachtige verhalen van Lou en Pat. Een echte aanrader. Niet twijfelen, gewoon doen.

Jacobs Steve - De Vikingen in Antwerpen

Schitterende wandeling met nieuwe weetjes over onze stad. Aanwezigheid van de vikingen met een super geanimeerde verhalen lijn.

Karsten Cavens - De Vikingen in Antwerpen

Het was een zeer aangename en leerrijke middag! Bedankt alvast en tot een volgend initiatief!

Ann - Bibberen in 't stad

Fantastische avondwandeling, in het hart van het oude historische stads centrum. Kuieren door donkere straten en griezelen en vooral genieten van de verhalen van deze twee geweldig fantastische gidsen! Wat hebben we ons geamuseerd! Héél graag tot op volgende wandeling.

Tom D. - Antwerpse Moordverhalen

Zo’n serene en mooie en interessante wandeling, erg vakkundig en respectvol gebracht door beide gidsen. Het witte bloempje dat overal werd achtergelaten op de plek na een vertelling was stijlvol, klassevol en respectvol. Onroerend en verblijdend in elkaar verweven. Ik wist niet, wat ik in het begin moest verwachten, maar deze wandeling heeft op ons diepe (zeer positieve) indruk gemaakt. Bravo ! Tom D.

Wouter De Tevenier - De Vikingen in Antwerpen

Deze historische wandeling blies mij uit mijn schoenen. Bom van een wandeling en alles verteld door gidsen die vooral zéér goed weten waarover ze het hadden. Grote pluim voor Patrick en Ludwine (lou), ze kennen hun materie ! Ik had spijt dat het gedaan was :-) Wouter De Tevenier

Kristina D’hondt - De Krapuulekeswandeling

Het was tof, dank u wel ! Kristina D’hondt

Wendy Somers - De Vikingen in Antwerpen

Het was een fantastische wandeling !

Tony Van Bulck - De Vikingen in Antwerpen

Het was zeer leuk, bedankt!

Robby T. - De Krapuulekes wandeling

Ongelooflijk stukje nostalgie,
gebracht met een enorme liefde voor het stad,
door een rasechte Antwerpenaar,
die toevallig ook fantastisch gidst !
Mercie

Johan VG - De Vikingen in Antwerpen

Een wandeling die indruk maakt en sporen nalaat.
Verteld door twee gidsen met een enorme passie en kennis over het onderwerp!
Héél veel bijgeleerd.
De combinatie van het algemeen Nederlands en
het Antwerps dialect is perfect,
fris en vernieuwend en boeiend tot het laatste moment!
Jullie hebben er een fan bij Me Lou deur’t stad :-)

Manuel R. - Vrijdag 13

Ongelooflijk geamuseerd
Aanrader den deze hoor !

Ann VdB - Oep “zen” Antwaareps

Ne créme van nen dialectgids
Patrick is super,
ongelooflijke “swoeng” in zijn manier van vertellen.
Antwerpser kan zeker en vast niet !
ik waande me terug in mijn jeugdjaren zeg!
Boeken mensen,
ge gaat u geweldig amuseren !

Joeri Thyssen - De Vikingen in Antwerpen

Het was een geweldige ervaring !!!!

Veronique Minnebo - De Vikingen in Antwerpen

Merci voor een zeer fijne, lekkere Vikingwandeling!
We (mijn moeder, mijn kinderen en ik) weten al veel van de geschiedenis van onze schone stad,
maar jullie leerden ons vandaag veel bij!
Goed georganiseerd, leerzaam, tof!

Wendy & Yvan De Ridder -Van Lil - De Vikingen in Antwerpen

Als bewonderaars van onze vroege geschiedenis en als re-enactors hebben we GENOTEN van de geschiedkundige
accuraatheid van de wandeling "Vikingen in Antwerpen".
Schitterend werk! Blijf zo voortdoen!
Jullie kennen er iets van!

Ludo Van Campenhout - De Vikingen in Antwerpen

Wandeling die elke Antwerpenaar moet doen.

Renee Baetens - Tijdelijke tentoonstelling i/h Mas -
Michaelina The leading lady v/d barok

Wil je echt iets moois zien en zeer interessant, ga dan met Lou naar het MAS.
De tentoonstelling van de barok schilderes Michaelina Wautier is gewoonweg prachtig.
Lou ge zijt bedankt voor al die fantastische uitleg en proficiat om je er zo in te gooien,
want ik denk dat dit geen gemakkelijke materie is.

Eddy Thiron - Oep “zen” Antwaareps

Zaterdagmiddag 30 juni onder een loden zon werden een 20-tal moedige wandelaars door onze gids Pat meegenomen voor een tocht 'oep zen aantwaareps'.
Ondanks de hitte was het een verfrissende, verhelderende tocht. Met verhalen die zich afspeelden in de Antwerpse straten: van een spelende engeltje, een verschrikkelijk moorddrama, over een brave (?!?) lange wapper, tot een race van Vikingen met hun drakkars op de Schelde.
Een tussenstop zorgde voor de de nodige verfrissing, dat was nodig want een aantal deelnemers was het noorden kwijt ... was het nu links of rechts ... of toch rechtdoor?
Dankzij Pat zijn rijke ervaring is alles goed gekomen.

Groetjes,
Eddy

Ludo Van Campenhout - De vikingen in Antwerpen

Boeiende rondleiding over Vikings in Antwerpen met bezoek aan unieke plekken zoals 14de eeuwse kelders , een aanrader !

Mich. A - Vrijdag 13

3 x Fantastisch
Fantastische wandeling, fantastisch verteld & fantastische gidsen!

Frank - Vrijdag 13

Hebben ons geweldig geamuseerd op deze wandeling!
De verhalen en de analyses door de gidsen verteld in het algemeen Nederlands en het Antwerps dialect,
geven een fantastische ervaring op deze zogenoemde “doemdag”.
Het geheel past perfect ineen en samen.
Aanbeveling, echt waar!

Kreators - Webdesign (bedrijf)

Wist je dat Kreators de website heeft ontwikkelt en tot op de dag van vandaag nog onderhoud van Me Lou deur 't Stad? Ludwine Vereecke en Patrick Van Ouytsel verzorgen leuke stadswandelingen in hartje Antwerpen. Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen op de website www.meloudeurtstad.be en een wandeling te boeken!

Wendy De Ridder/Van Lil - Vrijdag 13

Vrijdag 13, met Lou (en Patrick) deur 't stad.
Opnieuw genoten van geweldige uitleg over geloof en bijgeloof. Van "gillend gon loepen van een zwette kat" tot leren dat "rijke stinkerds" maar 40cm onder de vloer van de Kaark lagen te rotten (vandaar de uitdrukking dus), en zelf ontdekken dat Antwerpen "maar" 1 deerneke heeft opgestoekt wegens hekserij...
Da hebben Patrick en Lou wer goe gedoan zene!
We zijn grote fans.
Wilt ge wa Antwaarpse Cultuur in a kas, ga dan mor es hoëre/zing bij "Me Lou deur 't Stad"!

Willie Bogaerts - Me weurst & brooid

Dat worstenbrood was waarschijnlijk het lekkerste dat ik ooit at.
Schitterende wandeling ten andere!

Lies C. - Bibberen in’t stad

Wat een geweldige wandeling was me dit!
Het was een ongelooflijke amusante en interessante avondwandeling en ik
kijk al uit naar deel 2!
Dank u wel twee geweldige gidsen!

Kenny C. - Bibberen in’t stad

Het historische begin van de wandeling over Flupke & Wereldoorlog 1
in het dialect door Patrick overdonderde me.
Lou volgde met een fantastische verluchting over een overspelige advocaat en lijken zoeken
in een putje en ik was verkocht!
De rest werd alleen maar beter en beide gidsen
voerden een fantastisch samenspel op.
Knap zeg!

Katia Vanhautte - Algemeen

Superplezante wandelingen! Echt een aanrader!
Leuke verhalen, super verteld met hier en daar speciale verassingkjes.
Doen!

Rita Snoeckx - Leuk deur’t stad me “sjokolat"

Fantastische chocoladewandeling gedaan met Lou en Patrick
Eindelijk eens een vernieuwende frisse aanpak en superleuke uitleg over chocolade.
Een echte aanrader .... zoals al hun wandelingen !!!!
ECHT DE MOEITE !

Bruno Peeters - De Vikingen in Antwerpen

Een echte aanrader !

Myriam Robaer - De Vikingen in Antwerpen

Deze wandeling met Lou en Patrick is een échte aanrader! We zijn weer een pak slimmer geworden.
Het is de 3de wandeling met Me Lou deur 't Stad. Een fantastisch duo, die twee.
Onze zoon van 10 is ook grote fan. Het zal zeker niet onze laatste wandeling met hen zijn.
Bedankt Lou en Patrick voor de wandeling vandaag. We hebben er weer veel van opgestoken.
Duidelijk dat jullie veel voorbereidende studies hebben gedaan. Het resultaat is TOP!
Ik vond het ook heel fijn dat jullie Lukas hierin hebben betrokken.
En mijn allereerste glas mede heb ik goed gesmaakt. Benieuwd naar wat jullie nog in petto hebben ;-).

Sofie Puyllaert - De Vikingen in Antwerpen

Wij hebben tot nu toe al 2 fantastische wandelingen gedaan met ''Me Lou deur 't stad''.
De laatste was de ''Vikingen in Antwerpen'' wandeling, waar op een heel toffe manier enorm veel is uitgelegd.
En dat door 2 goed voorbereide gidsen die ook voor versnaperingen en een drankje uit die tijd zorgde.
Ik wil jullie zeker aanraden om 1 van hun wandelingen te doen en zo een deel van Antwerpen op een heel toffe manier te leren kennen.

Wendy & Yvan De Ridder/Van Lil - Algemeen

Zin in een onderhoudende en interessante wandeling door onze stad waar ge zelf nog t' één en ander van opsteekt?
Rep u dan als de bliksem naar de Facebook-pagina of website van "Me Lou deur 't Stad".
Als geboren en getogen parkingbewoner die de liefde gevonden heeft in Antwaarpe, kan ik dit vrolijke en positief
ingestelde duo van harte aanraden om onze Stad te leren kennen. Ik geniet van de uitjes met deze Stadsgidsen met een G.
1) ge wandelt (waar zitten alle gezondheidsfreaks nu?
2) ge ziet vanalles
3) ge krijgt levendig voorgestelde geschiedenis of achtergrond te horen, over de dingen die ge ziet
4) en met het AN van haar en het Antwaarps van hem leert ge ook nog eens uw talen.
Ik kijk in elk geval uit naar de volgende geplande wandelingen en naar de planning van 2019 :-)
En ik hoop dat deze geweldige gidsen, Lou Ludwine Vereecke en Patrick Van Ouytsel niet snel met pensioen gaan!

Bjorn W - De Vikingen in Antwerpen

Ongelooflijke wandeling met twee gidsen die hun geschiedenis en hun materie kennen.
Vooral Patrick overdonderd met wat hij vertelt over de “viking”
Fantastische geschiedenis wandeling en de combinatie van het algemeen Nederlands
en het Antwerps dialect past en gaat perfect samen.

Koenraad G - Antwerpen, verlicht!

Enorm prachtig,
enorm interessant,
héél die wandeling is gewoon enorm !

Bavo C - Bibberen in’t stad

De combinatie van de twee gidsen in het algemeen Nederlands
en het Antwerps dialect is subliem en qua timing perfect op elkaar afgestemd.
Zeer amusante wandeling,
doorheen hele mooie Antwerpse straten en plaatsen.
Ik raad deze wandeling,
dan ook aan iedereen aan !

Dani Van Mechelen - Bibberen in’t stad

Net de wandeling 'Bibberen in 't stad' gedaan
Was plezant en leuk zowel in beschaafd Nederland als int antwaerps
Nu echt curieus naar de Viking in Antwerpen. Al geboekt!

Marie José Piscé - Antwerpen, verlicht!

Zaterdag was het een geweldige dag!
Toen mijne man nog leefde gingen wij iedere maand wel twee keer naar de stad
Nu wil ik graag wat meer weten over onze stad en ik vind jullie wandelingen geweldig!

Groetjes en tot dan!
José

Renee Baetens - Antwerpen, verlicht!

Lou en Patrick, bedankt voor deze adembenemende avond.
Onze stad wordt mooier en mooier en jullie laten ons die prachtige dingen anders bekijken.

Cedric - Antwerpen, verlicht!

Bedankt voor de leerrijke wandeling gisterenavond, ik ben weer iets wijzer geworden wat
betreft de geschiedenis en vooral het lichtplan van de stad Antwerpen.
Eerlijk gezegd had ik nooit eerder stilgestaan bij de verlichting
wanneer ik ’s avonds doorheen de stad wandelde.

Annick De Reys - De Krapuulekes wandeling

Het was ondanks de koude,natte start een fantastische&leuke ervaring! Lekker worstenbrood...
Voor herhaling vatbaar.

Joeri Thyssen - Den Groote Oorlog

Alle 2 hartelijk bedankt voor de 2 bangelijke wandelingen !! Eerst de Vikingen in Antwerpen voor de 5de keer
en na de 5de keer blijft et plezant en dan voor den eerste keer samen met men ouders de wandeling gedaan
van ‘ den grootte oorlog ‘ was echt en prachtwandeling ! Echt merci

Marja VB - Privéwandeling

Lou & Patrick, hartelijk dank voor deze leuke dag.
Grtjs Marja & Luc.

Tim De Waele - De Krapuulekeswandeling

Magnifiek!
Patrick is een rasechte Antwerpenaar en een super goede dialectgids !

Mona W - Den Groote Oorlog

Ongelooflijk knappe wandeling,
erg goed gebracht door beide gidsen,
vooral de verhalen in het paleis op de Meir waren subliem,
ook de locatie natuurlijk!
De combinatie van beide gidsen is ongelooflijk geslaagd en erg entertainend.
Mensen…niet twijfelen MAAR doen!

Karl L - De Vikingen in Antwerpen

Knaller van een geschiedenis wandeling,
ik vond ze zo goed dat wanneer mijn job het me toelaat
ik ze gewoon opnieuw doe in 2019!
De mede was erg lekker tijdens de tasting en de humor
van gids Patrick heeft mij erg gesmaakt.
Dank u wel Me Lou deur’t stad

Renee Baetens - Antwerpse moordverhalen

Lou en Patrick, deze wandeling was wel heel speciaal met zijn onverwachte verhalen,
maar zoals jullie het brengen dat kan niemand. Toen Lou het verhaal aan de Schelde deed
denk ik dat iedereen van de groep zijn adem heeft ingehouden. Het was dan ook een toffe en stille "klas".

Sarah - Teambuilding

Hey Patrick Dankje voor de fijne wandeling !!
Heb alleen maar positieve commentaar gehad op mijn keuze van activiteit en dat is wel dankzij jou!! Top !

Hilde Majolee - De Krapuulekes wandeling

Was een geweldige wandeling met nen echte antwaarpse gids, dank je.

Renee Baetens - Den Grooten Oorlog

Lou en Patrick, bedankt voor de mooie wandeling van gisteren over den groote oorlog. Ik heb er weer van genoten. bravo

Geudens W - Me rogge & verdoemde

Ik heb mezelf op zijn Antwerps gezegd,
bangelijk goe geamuseerd en ongelooflijk goe gefret!
Super goeie gids de Patrick
Groetjes

Mara P - Bibberen in’t stad 2

Zalig interessante wandeling,
ongelooflijk goed gebracht door twee gidsen die fantastisch kunnen vertellen.
Het dialect in afwisseling met het algemeen Nederlands,
heeft mij erg gesmaakt.
Ik deed al meerdere wandelingen in Antwerpen maar moet eerlijk bekennen deze was uniek en veelzijdig en behoort wat mij en mijn man betreft tot de beste die we al deden in het stad.
Groeten vanop de parking en zeker tot een volgende!

Eddy T - Den Grooten Oorlog

Van Albert, koning der Belgen, tot de Zeppelin ging de wandeling over
Antwerpen tijdens de 1ste Wereldoorlog met ervaren gidsen Lou en Pat.
Zaterdag 10 november (feitelijk een dagje te vroeg) zijn we vertrokken met prima wandelweer ...
het was droog en zacht van temperatuur. Het was weer een mooie uitgewerkte wandeling met verrassende
items en plaatskes. Van de Belgische Mauser, over dikke Bertha’s, Britse matrozen, de Minerva,
een Amerikaanse journalist en een weerspannig Duits vaandel werd er stilgestaan bij het
lot van Antwerpen en de bevolking van groot tot klein. De rode draad dat dit nooit meer
mag gebeuren, was overduidelijk. Goed gedaan Lou en Pat, ik kijk al uit naar de volgende wandeling.
Groetjes van Gisèle en Eddy

Jos K - Me weurst en brooid

Amai menne frak, het was af !
Zooo lekker !

Peggy Annijs - Antwerpen, verlicht!

Lou en Pat het was weer leuk.
En k heb weer wa bijgeleerd. Top!

Rudolf A - Me weurst en brooid

Abnormaal goe en lakker !
Dikke merci Patrick

Nadine R - Me weurst en brooid

Rasechte Antwerpenaar de Patrick en een fantastische gids!
Superlekkere koffie en worstenbrood.
Dank u wel Patrick

Marc Eelen - Me weurst en brooid

Me Lou deur’t stad, 't was schitterend!

Linda Debacker - Me weurst en brooid

't was tof & lakker !

Anne Marie De Wachter - Me Lou deur’t stad klassiek

Een dame met kennis van zaken en een hart voor haar vak.
Wat een passie!

Inne Viltstad -In en rond het nieuwe havenhuis

Uittip: met stadsgids Lou van Me Lou deur 't stad rondgeleid worden in dit pareltje van Zaha Hadids hand.
Een aanrader!

Anne D - Antwerpen verlicht

Supermooie interessante wandeling, erg goed verteld door de gidsen, ook de combinatie van het algemeen Nederlands en het Antwerps dialect, kon ons erg smaken.

Manja Debrouwere - Antwerpen, verlicht!

Gisteren de wandeling Antwerpen verlicht gedaan. Leuk en interessant. Ons zien ze zeker terug op een volgende wandeling.

Michel Maes - Antwerpen, verlicht!

Hele leuke, toffe, verassende, interessante wandeling. Hele goede stadsgidsen Lou en Patrick, dank u wel!

Sylvie Goor - Me weurst en brooid

Zo’n fantastische, plezante en amusante wandeling. Om maar te zwijgen over het super lekkere worstenbrood en de geweldige fantastische dialectgids. Patrick is een topgids! Kurt (mijn man) en ikzelf, genoten er immens van. Tot de volgende keer!

Robert Dupré - Me weurst en brooid

Als ge als Antwerpenaar, deze wandeling niet gedaan hebt, zijt ge geene Antwerpenaar!

Koen K - Me weurst en brooid

De wandeling van’t stad, bravo Patrick!

Sofie Andriesen - De Vikingen in Antwerpen

Een aanrader! De Vikingwandeling, gegidst door twee toppers!

Diane DWK - Oep “zen” Antwaareps

Heel toffe wandeling met veel plezante anecdotes en historische weetjes over onze stad. Bedankt Lou en Patrick en tot de volgende wandeling !

Hilde Wauters - Oep “zen” Antwaareps

T was tof, ondanks de regen!

Amy Desmet - Oep “zen” Antwaareps

Bedankt voor de toffe wandeling. Weeral interessante ludieke dingen bijgeleerd over onze Koekestad!

Christophe Waterschoot - De Vikingen in Antwerpen

wat een leuke informatieve rondleiding over de vikingen

Lucien - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Ongelooflijk ontroerende en knappe historische wandeling over onze ouders en grootouders en alle Antwerpenaren die dit moesten meemaken. Dikke chapeau aan beide gidsen, het was wat mij betreft een ongelooflijke ervaring! Dank u wel!

Martha & Edgard - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Je wordt bij de wandeling betrokken van het begin tot het einde, wat een geweldig fantastische ervaring vonden we het, we waren ook erg onder de indruk van onze gidsen Lou en Patrick zéér graag tot de volgende keer!

Karel DG - Me rogge & verdomde

Super goede dialectgids, bravo!

Lieve Heirmans - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Boeiende en leerzame wandeling.

Liefsoens Marnix - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Het was zeer intressant & het smaakt naar nog.

Tine Mathijs - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

De wandeling over oorlogse verhalen was heel interessant. Ik ga zeker nog een wandeling boeken.

Vera Collin - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

't was een keinatte maar keileuke wandeling.

Cogen Lindsey - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Patrick en Lou,
dank je wel voor een hele fijne wandeling deze morgen

Raf Mertens - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Bedankt voor de wandeling daarstraks alsook de fantastische uitleg !!! topduo

Maurice M - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Aangrijpend,
knap verteld en zéér indrukwekkend!

Lisa De Rijck - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Bravo voor beide gidsen!
Ook de combinatie van algemeen Nederlands en Antwerps dialect
heeft ons allemaal zeer gesmaakt

Christiane Helsen - Bibbren in’t stad

Keileuk, echt een aanrader!

Xandra Van Den Bergh - De krapuulekes wandeling

We hebben enorm genoten v/d wandeling , 't was super!

Nicole Nieuwlaat - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Het was een toffe ervaring we hebben er zeker van genoten !

Margot Hermans - De Krapuulekes wandeling

Het was alweer top!

Bettina H - Me rogge & verdoemde

Fantastisch lekkere Antwerpse dialectwandeling,
gegidst door een topgids!

Jurjana Pavlinovic - Algemeen

Goe bezig !
Het zijn ook dan keer op keer top wandelingen!

Etienne Verschueren - Antwerpse oorlogsveralen uit WW2

Leuke wandeling.
De volksverhalen van WO II gebracht met heel veel passie.
Een aanrader.

Antoon De Laet - De krapuulekeswandeling

Patrick,
den Antwaarepse dialectgids is “ne krak” !
Beste wandeling dak oeit gedoan eb!

Marcel Desmet - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

2 formidabele gidsen in een overweldigende,
pakkende en boeiende wandeling.
Bravo Lou en Patrick!

Monique Quirijnen - De krapuulekeswandeling

De krapulekes wandeling was top, leuk gebracht en gelukkig helemaal in het echt Antwaarps. In den Engel iets te drinken en bij de ' piepers' een weurstebroed

Marc Dewulf - De krapuulekeswandeling

Vandaag de Krapuulekes wandeling gedaan van Me Lou deur 't stad.... een aanrader.... een lekker worstenbrood bij de Piepers en een drink in den Engel.. Bedankt Patrick Van Ouytsel

Chris Dewulf - De krapuulekeswandeling

Echt kenners van ons stad! Eeen aanrader, we hebben al vaker een stadswandeling gedaan maar deze steekt er met kop en nek bovenuit..
DIkke mersie en VEIJF STàRRE!!

Kenny Vanwert - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Wereld oorlog 2 verhalen! Top wandeling! Persoonlijke verhalen van Antwerpenaren in de wereldoorlog! Geweldig interessant!

Nick Joostens - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Een fantastische wandeling, zeker de moeite!

Christel Wilmet-Rooze - Romantwerpen

Geweldige wandeling gisteren voor Valentijn....wij komen terug !

Louisa Nagels - Me weurst en brooid

T’was erg lekker,
héél plezant en interessant!

Hans Peter Luyckx - De Vikingen in Antwerpen

Ik heb vandaag mijn 1ste wandeling gemaakt. Het was de zeer leerrijke en smakelijke "Vikingen in Antwerpen".
Ik kan iedereen deze wandeling aanbevelen met 2 zeer goed gedocumenteerde gidsen, die hun verhaal ook nog interessant brachten.
Ik kijk uit naar andere wandelingen.

Serge van der Boon - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Was top mannekes, dikke merrie & tot de volgende wandeling!

Maxine Delmelle - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Patrick vertelt (in práchtig Antwaarps) anekdotes alsof hij er zelf bij was! Top !

Brigitte Mercier - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Het was super!

Marc Bellon - De Vikingen in Antwerpen

Het was leuk en heel boeiend. Vooral omdat we ze ook hebben gezien! Thor en Odin en al zijn andere makkers. Hun mythologie is even spannend als die van de Grieken en de Romeinen. Dat die stoere gasten hier in Antwerpen hebben verbleven kan je nog zien op historische stadsplannen, waar je de omtrek van hun kamp kan waarnemen. En Patrick weet het bovendien nog aanschouwelijk voor te stellen; we zagen het zo duidelijk voor ogen, wanneer uit de Scheldebocht, de zware boegbeelden van hun snekken uit de mist doemden…

Katrien Van Stichel - De Vikingen in Antwerpen

Zeer leuke en interessante wandeling over de Vikingen! Goede uitleg en ook genoten van een hapje en een drankje. Zeker een aanrader !

Jaqueline Van Lancker - De Vikingen in Antwerpen

Was zéér interessant!

Marc J - Den groote oorlog

Héél interessante historische wandeling ten andere!

Walter M - De Vikingen in Antwerpen

Op mij had deze wandeling een “wauw” effect Patrick en Lou zijn twee topgidsen met erg véél kennis van hun materie dewelke ze dan ook nog eens super weten over te brengen. Bravo!

Marianne Borm - Workshop Antwerps

Dat het plezant was!

Sandra Voet - Workshop Antwerps

T’was super!

Luk Van Beek - De krapuulekeswandeling

Prettige en leerrijke wandeling

Thomas Deschutter - De krapuulekeswandeling

Antwerpser en volkser bestaat niet! Boeken mensen, ge lacht u een kriek!

Christine Goossens - Me Napoleon deur’t stad

Aangename wandeling en een echte aanrader :-)

Emile VC - Me Napoleon deur’t stad

Erg interessante historische wandeling over l’empereur, die ons meenam doorheen hele mooie plaatsen in de stad, waar gidsen met kennis over hun materie en passie voor hun vaak, ons allemaal boeide en wat wijzer maakte.

Nancy Van Hoyweghen - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Dank u voor de wandeling van vandaag zondag 31maart WWII Het was aangenaam en zeer leerrijk .. Een aanrader . Tot gauw . Grtz Etienne en Nancy van Hoyweghen

Stijn W - Den Groote oorlog

Interessante wandeling, mooie locaties in de stad , 2 topgidsen !

Nicole Jan Segers - De Vikingen in Antwerpen

Heel toffe en leerrijke historische middag. Een aanrader, goed gebracht door goede gidsen. Was genieten!

Wim Dom - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Vandaag heb ik deelgenomen aan jullie wandeling rond gebeurtenissen 40-45. Schitterend! En nogmaals dank voor de originele benadering en opheldering van de uitspraak van mijn grootmoeder zaliger “’t'peird van Napoleon”.

Raf Mertens - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Is een fantastische ervaring !

Annemiek Maes - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Bedankt voor de leuke rondleiding. Het was heel leerrijk. We komen graag nog een keer terug

Eddy De Saeger - Me rogge & verdoemde

Wandeling gedaan, echt de max! Bangelijk, zeker meestappen!

Ettenna Van Meervelde - De Krapuulekeswandeling

Super goed! Nog zoveel bijgeleerd dat we nog niet wisten!

Kathy Dries - Bibberen in’t stad 2

Het was leuk en gezellig en we komen sowieso nog een keer meewandelen!

Edgard S - Antwaarepse kost

Een bo(e)m van een wandeling !!! Doen mensen, echt waar …doen!!!

Michel Desmet - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Geweldige ervaring, vooral Patrick pakt je in met zijn ongelooflijke verteltalent in het sappig dialect blijf je aan zijn lippen plakken. Bravo!

Isabella Heydrich - Leuk deur’t stad me “sjokolat”

Leuke interessante wandeling!

Mortelmns M - Leuk deur’t stad me “sjokolat”

Zeer interessante, lekkere, leerrijke wandeling, dank u wel Lou en Patrick

Baetens R - Leuk deur’t stad me “sjokolat”

Fantastisch zoals altijd, blij dat we er weeral bijwaren!

Irm De Rop - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Een aanrader !

Nathalie Vink - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Was echt top !

Dirk Lemahieu - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Unieke belevenis een wandeling met Patrick en Lou moet je minstens 1 keer in je leven meegemaakt hebben.

Myriam D’haen - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Was geweldig !! Een echte aanrader. Wij kijken al uit naar onze volgende wandeling!

Jan Gillis - Bibberen in’t stad

Toffe insteek om onze stad nog eens vanuit een andere hoek te bekijken. Dikke merci voor de boeiende verhalen.

Margot Mortelmans - Bibberen in’t stad

De allereerste wandeling ooit samen van Lou en Patrick herhaald, nu begrijp ik nog meer waarom ze dit samen doen, wat een top avond alweer, bedankt topgidsen ook voor de traktatie!

Vee Wellens - Teambuilding

Eerst en vooral nog es bedankt voor de geweldige avond Patrick! Iedereen heeft er enorm van genoten en ze zijn er nog over bezig.

Luc Dehaes - Oep “zen” Antwaareps

Grandioos, de wandeling, de verhalen mor veural den dialectgids, wij hebben er intens van genoten!

Marcel De Bock - Antwaarepse kost

Zo lekker, zo aangenaam en zo plezant Bravo en dank u wel

Guy Verhaert - Antwaarepse kost

Mmmmmmmm zoe lakker en zoe plezant interessant!

Marc Eelen - Over Me Lou deur’t stad in’t algemeen

Al die wandelingen zijn aanraders,ni te misse mutte meedoeng

M. Goovaerts - De Krapuulekeswandeling

Een plezante wandeling een aanrader

Ludo Van Campenhout - over Me Lou deur’t stad in’t algemeen

Toppers met topwandelingen , meer natuurlijk Antwaareps kan het niet zijn en inhoudelijk sterk onderbouwd

Inez De Groove - Me Napoleon deur’t stad

Geweldig en enorm interessant en beide gidsen zowel in het algemeen Nederlands als in het Antwerpse dialect deden het super, bravo!

Bart DW - Me Napoleon deur’t stad

Groots! Héél de wandeling, gewoon groots!

Patrick Lefevre - Me Napoleon deur’t stad

Zeker een aanrader!

Vivianne Vogels - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Een echte aanrader!

Peter Walters - De Krapuulekeswandeling

Super goeie dialectgids de Patrick en een fantastische wandeling, nogal gelachen zenne!

Maria Govaerts - De Krapuulekeswandeling

Krapuulekeswandeling gedaan met lou deur t stad een echte aanrader

Hilde Janssens - Antwerpen, verlicht!

Wij hebben die wandeling al gedaan ! Echt de moeite !

Santens Linda - Volle maan, heksen & tovenaars

Twas heel fijn gisteravond, 2 toffe mensen de gidsen

Gerard De Welder - Antwerpse kost

Een fantastische lekkere Antwerpse dialectwandeling, waar deze noorderbuur & partner geweldig heerlijk van genoten hebben & de gids, ja die was enig, geweldige vent trouwens! Reuzebedankt voor de fijne uurtjes Patrick

Dirk Lemahieu - Antwerpen, verlicht!

Moet je mee gemaakt hebben uniek onze koekestad op een andere manier leren kennen en die sfeer savonds nie te beschrijven heb ik vorige week mogen mee beleven met een lach en ne zwans zoals ne echte antwaerpener en den Patrick is ne getogen en gebore rasechte de combinatie met de lou gewoon zalig hoe die 2 de geschiedenis van onz stad ten berde brengen

Leen Verrecken - Antwerpen, verlicht!

Een echte aanrader! Wij hebben veel gelachen, leuke weetjes ontdekt, prachtige ver-licht-ing gezien! Niet twijfelen om in te schrijven... gewoon doen!!

Patrick Lefevre - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Zeker de moeite om mee te doen: soms lachen, soms spannend en soms ontroerend

Louise Markant - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2 / Volle maan, heksen en tovenaars

Wij, mijn man en ik, deden al vaak gegidste wandelingen in de stad bij diverse aanbieders maar nog nooit op deze manier. Me Lou deur’t stad, is uniek in haar/zijn concept. Beide gidsen kennen zo hun materie, brengen zo’n diversiteit in hun wandelingen en zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Het is een onvergetelijke belevenis! Je bent en voelt je erbij betrokken, van het begin tot het einde. Ludwine (lou) en Patrick, hartelijk dank en wederom tot een volgende, Herwig en ik kijken er alweer naar uit!

Nicole Backx - Me Lou deur’t stad (algemeen)

Die doen mooie wandelingen met toffe verhalen over onze stad. Echt een aanrader!

Birgit Schepens - Volle maan, heksen en tovenaars

Antwerpse folklore en geweldige volksverhalen, wij genoten er met de familie geweldig van, dank u wel Lou en Patrick, jullie zijn beide geweldige stadsgidsen!

Leen Govaerts - Volle maan, heksen en tovenaars

Was leuk en aangenaam!

Carinne Uyttebroeck - Volle maan, heksen en tovenaars

Was echt genieten

Staf De Kuyper - Volle maan, heksen en tovenaars

Wat een wandeling, en dat Antwaareps van de Patrick, fantastisch gewoon, doen mensen, doen echt waar, da’s beter dan op den televisie zenne!

Marc Eelen - Volle maan, heksen en tovenaars

Het was een super wandeling, bedankt Lou en Patrick!

Yolanda Van Regenmortel - Volle maan, heksen en tovenaars

Super!! Dank je wel voor wéér een fantastische avond!

Adeline & Winnie - Antwerpen,verlicht!

We hebben van de wandeling genoten, bedankt Lou en Patrick. Super. Adeline en Winnie

Youri Marien - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

vantweekend de antwerpse verhalen uit ww2 gedaan . een paar keer kiekevel gehad en zelf een zwaar krop in de keel bij sommige punten in de verhaallijn mede omdat ge op dezelfde plekken terecht komt van de getuigenissen van de personages , en dat alles nog is overgoten met sausje van een smakelijk antwerps dialect gids ondersteund en afgewisseld door de AN sprekende collega gids, is een perfecte combinatie om compleet in de sfeer van toen te worden ondergedompeld. alsek punten zou moete geven ist een dikke 11/ 10 vor mij . ps: laat u ni afschrikken door het dialect . er word respectvol en smakelijk gebruik van gemaakt, verstaanbaar voor iedereen. binnenkort de volgende tocht al is plannen se .

Dirk Lemahieu - Me Napoleon deur’t stad

Heel interessante wandeling op een plezante manier door Patrick en Lou gegidst moet je minstens ÉÉNMAAL in je leven meegemaakt hebben

Benoit Daelemans - Bibberen in’t stad

Sfeervolle, Antwerpse, boeiende, plezante en interessante avondwandeling. Goed samenspel van heidegidsen en de combinatie tussen een stadsgids en dialectgids had ik nog nooit eerder beleefd maar kon ik héél goed smaken. Me lou deur’t stad, het smaakt naar meer, echt waar!

Margot Mortelmans - Me Lou deur’t stad (hip)

Een boeiende totaal andere wandeling mooie kantjes/hoekjes/plaatsjes gezien ....dank u Lou en Patrick

Petra Vanlerberghe - De krapuulekeswandeling

Superfijne wandeling met leuke feitjes, merci derveur

Cindy Kouwijzer - Volle maan, heksen en tovenaars

Het was een geslaagde wandeling, wij komen nog terug

Adolphine Van Der Heyden - De krapuulekeswandeling

Wat een belevenis, gewoon doen iederéén. Fantastische geweldige dialectgids de Patrick, hij kent er iets van!

Petra Vanlerberhe - Teambuilding

Het was voor mij alvast vandaag een zeer geslaagde wandeling geweest voor ons team-building event.

Myriam D’haen - Volle maan, heksen en tovenaars

Weer een ervaring rijker ! Was super !

Brailleliga - Leuk deur’t stad me “sjokolat”

Stad, museum en zoogids, Ludwine (Lou) Vereecke en Antwerps dialectgids Patrick Van Ouytsel, twee fantasti-sche Antwerpse gidsen, nemen u mee door Antwerpen voor de super leuke wandeling “Leuk deur ’t stad met sjokolat”. Geweldige aanrader met TOPGIDSEN !

Paul Weyten - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Ik kan het iederéén aanbevelen!

Marianne Borm - De Krapuulekeswandeling

Absoluut een aanrader!

Baetens R - Me Lou deur’t stad (klassiek)

Toffe wandeling; deze is een must

Maria Govaerts - De Krapuulekeswandeling

Plezante wandeling een aanrader

Tamara De Bok - Me Napoleon deur’t stad

Hele interessante wandeling die ons meenam op zéér mooie plaatsen in de koekenstad

Linda De Backer - Workshop Antwaareps

Was een gezellig uurtje, toch nog wat woordjes bijgeleerd, dank u wel!

Ellen Clé - Volle maan, heksen en tovenaars

Zelf heb ik de workshop Antwaareps nog niet meegedaan, maar wel de wandeling Volle maan, Heksen en Tovenaars. Ik kan alleen maar zeggen: een échte aanrader! Patrick en Lou zijn twee supersympathieke mensen die op zeer professioneel wijze hun passie met hart en ziel delen. Boeiende verhalen, op een leuke manier gebracht, met een wandeling die je bij verborgen plekjes in hartje Antwerpen brengt. Deze wandeling was voor ons een echte topper, en zeker niet onze laatste!

Katlien Van Linden - De Vikingen in Antwerpen

Véél geleerd - dank u wel!

Peggy DB - Oep “zen” Antwaareps

Een feest van een wandeling, nostalgie ten top en gebracht in het prachtige echt plat Antwerps, super goede dialectgids de Patrick die zijn verhalen verteld met héél veel kennis van zaken en een grapje is ook altijd wel in de buurt.

Catherine Schoesetters - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Zakdoek voorzien! Traantjes van ontroering en van lach…

Georges Kyriakoilis - Bibberen in’t stad

Héél toffe wandeling onder andere en de afwisseling tussen beide stadsgidsen is verfrissend en amusant! Aanrader mensen!

Annick De Scheemacker - Antwaarepse kost

Het was een geweldige leuke ervaring!!! Deze wandelingen smaken naar meer, bedankt Patrick en Lou

Wim Moras - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

De wandeling over WO2 was zeer goed. De gidsen nemen je mee in enkele boeiende en ontroerende verhalen. Ze vertellen dit echter zo overtuigd dat je het precies meemaakt. Een absolute aanrader!!!

Kris Langmans - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Wij waren met vier en we waren alle vier sprakeloos echt waar! Wat een ongelooflijke wandeling waar ge mee meeleeft va het allerbegin tot het einde, ook de twee gidsen zijn top al sprong voor ons de Patrick er echt wel boven uit!

Christel Huybrechts - Antwerpse oorlogsverhalen uit WW2

Wandeling over WWII gedaan vandaag. Je hangt aan hun lippen en geniet van het Antwerps dialect Waargebeurde verhalen die nooit vergeten mogen worden. Bedankt !

Eddy & Gisèle - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Op een typische Belgische zomerdag (wat wind, een druppeltje regen, maar gelukkig meer zon) gingen we opstap met Pat en Lou voor een wandeling door het Antwerpen van tijdens de 2de Wereldoorlog. De start was in de Zoo waar 'Ike' en 'Monty' nog lang gewoond hebben (de generaals?!?) en wat had generaal Patton daar mee te maken? Het Centraal Station was de volgende halte waar vreugde en ellende elkaar afwisselden bij vertrek en aankomst. Deportaties, de Witte Brigade, de zwarten, het communistisch verzet, de V-bommen ook die op cinema Rex, alles kwam aanbod. Van geredde Joodse kinderen tot huisvrouwen die bevelen gaven aan de Duitse soldaten. Gelukkig werden de Duitsers nog op kosten gejaagd voor de renovatie van het Rubenshuis en het 'nief' kostuum van de dokwerkers. Weer een fantastische ervaring met de gidsen Pat en Lou. Groetjes, Gisèle en Eddy

Noella-Rita Boermans - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Een aanrader, gisteren wandelden wij mee en we zullen de verhalen nooit vergeten…

Pierre Roemaet - De krapuulekeswandeling

Bedankt Patrick, het was wéér leuk en we hebben ervan genoten, tot de volgende!

Frieda Dewael - De krapuulekeswandeling

Ik ben nog nooit met een stadsgids meegeweest die zo zijn volk weet te amuseren en te fascineren en dan nog in het echt plat Antwerps, Patrick your the best!

Ludo Van Campenhout - Algemeen

Het was weer de moeite ! Voor wie onze mooie stad (nog) beter wil leren kennen topwandelingen met “ Lou deur t’stad” , volledig in een echte wereldtaal !

Brenn Dewacht - Volle maan, heksen & tovenaars

Super wandeling bomvol Antwerpse folklore verteld door twee fantastische stadsgidsen die magnifiek op elkaar zijn ingespeeld. De verdeling v/d wandeling van het éérste stuk in het algemeen Nederlands dan het drankje en dan het tweede stuk in het Antwerps dialect vonden wij en onze vrienden geweldig!

Sven Vermeulen - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Het enthousiasme en de enorme kennis, samen met de verhalen over gewone mensen maken dit tot de beste wandeling die je in onze stad kan maken!

Lut Kalingart - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

We hebben gisteren met volle teugen genoten van de "Oorlogsverhalen" die niet alleen boeiend en onderhoudend waren maar me ook wisten te ontroeren. We gaan zeker op zoek naar nog meer wandelingen met deze twee uitstekende gidsen!

Marina Leemans - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Een echte aanrader!

Veronique Senden - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

je zou het niet zeggen aan onze gezichten maar het was echt !! Met “menselijke” verhalen hebben we 2 uur aan Lou en Patrick hun lippen gehangen!! Ook de 2 jongens waren (/ Bleven) zeer aandachtig En zeker te doen voor rolstoelgebruikers! Onze volgende wandeling staat al gepland! Een aanrader voor iedereen! Nog eens dikke dank u wel voor de fijne, interessante, aangrijpende wandeling

Inge Peeters - Volle maan, heksen en tovenaars

Bedankt voor de hele fijne wandeling, we hebben er nog lang van nagenoten!

Lina Maes - Volle maan, heksen en tovenaars

Heel erg leuke wandeling en geweldig goed gebracht door twee gidsen die ongelooflijk straf op elkaar zijn ingespeeld en de humor van de dialectgids Patrick viel bij mij erg in smaak.

Dirk Depoppe - Oep “zen” Antwaareps

Was top een echte aanrader

Dominique Opsomer - Oep “zen” Antwaareps

Nog bedankt Patrick voor de fantastische wandeling!

Cindy Van Der Linden - De Vikingen in Antwerpen

Een zeer fijne wandeling met heel veel historische weetjes en proeverijen . Gidsend door 2 toffe mensen kom je in straatjes waar je anders niet komt . Het is zeker een aanrader !

Filip Groots - Me rogge en verdoemde

Lakker, lakker en nog eens lakker! En ja, héél interessant ook en ge komt door heel mooie Antwerpse straatjes. Wat ook super is is dat deze wandeling speciaal voor mensen is zoals mijn vrouw die niet zo goed te been meer zijn. Knap dat jullie daar aan gedacht hebben Lou! Tot op de volgende wandeling.

Sven Vermeulen - Antwerpse moordverhalen

Super wandeling met inderdaad veel eerbied voor de slachtoffers !!

Greet Puttaert - Antwerpse oorlogsverhalen (privé) uit WO2

Beste Lou, Beste Patrick,
Nog eens heel hartelijk bedankt voor de rondleiding vorige zaterdag rond het thema van Wereldoorlog II.
Zowel de oudere als de jongere generatie (zestigers en twintigers) hebben er heel veel van opgestoken en van genoten.
Het concept is uniek en prachtig uitgewerkt met boeiende verhalen van Antwerpenaren tijdens de oorlog.
Heel ontroerend ook en zeker in de huidige politieke context heel leerrijk.

Dikke merci. We komen zeker terug voor een andere wandeling.

Met vriendelijke groeten,
Greet Puttaert

Chantal d’Ydewalle - Antwaarepse kost (privé)

Van alle windstreken kwamen we voor de 60ste verjaardag van Annemie en Frans.
Jullie waren fantastische gidsen Patrick en Lou.
Heerlijk om die Vikings Romeinen J.Hakker, reuzen, vleesmeesters, Mr Pot en al die pittige verhalen en proeverkes te laten ontdekken.
Een dag dat ik niet snel zal vergeten!!!!

Katlien Van Linden - De Vikingen in Antwerpen

Dat was een grootse en ogen opende wandeling. Grote aanrader !

Raf Verwijle - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Fantastisch duo maar als Patrick verteld hangt ge aan zijn lippen.
Ongelooflijke aandoenlijke wandeling.

Mich Goossens - Antwaarepse kost

Lekker, zo lekker!
Echte Antwerpse topproducten en zalige sappige Antwerpse verhalen in het dialect!
Mannekes dit is genieten zenne!

Danielle Smolders - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Bedankt voor de kei toffe en heel interessante wandeling.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Marc Zimmer - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Vandaag "Antwerpse oorlogsverhalen uit WO II" gedaan.
Zeer interessant maar tegelijk op sommige momenten ook zeer pakkend.

Steve Davis - Den grooten oorlog

Nogmaals dank voor de schitterende rondleiding, ik ben fan geworden!

Robin Thiron - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

In Juli 2019 de wandeling mee gedaan van Antwerpen in de tijd van wereld oorlog 2 was een zeer boeiende wandeling en Patje en Lou kunnen het goed en mooi vertellen.
Ik ben zo dingen's te weten gekomen over hoe Antwerpen was / is tijdens de 2 de wereldoorlog en hoe het heeft ge leed.
Ik raad het zeker aan vrienden en andere mensen aan om zo wandeling meet te doen :-)
Ik ben misschien van plan om de Viking wandeling is mee te gaan doen ;)
Patje & Lou goed bezig zo!

Thiery Van Den Berghe - De Vikingen in Antwerpen

Geweldig bedankt voor deze geweldige wandeling van de vikings in antwerpen. Heb er met hart en ziel van genoten

Maria Govaers - De krapuulekeswandeling

Een aanrader, zeker doen!

Luc Van Beek - Halloweenwandeling 2019

Toffe wandeling en zéér overtuigend verteld.

Danni Klein - Halloweenwandeling 2019

Bedankt Lou en Patrick voor weer een geweldige wandeling deur’t stad

Geoffrey Dewael - Volle maan, heksen en tovenaars

Een erg plezierige, leerrijke en nostalgische wandeling boordevol Antwerpse folklore en volksverhalen en dan nog uitstekend gebracht door beide stadsgidsen.

Peter Smits - De krapuulekeswandeling

Gisteren voor de eerste keer Me Lou deur’t stad gewandeld ... en zeker niet de laatste keer. Interessant, humoristisch ... het verveelde geen seconde. Een aanrader

Renee Baetens - Als stenen spreken, vertellen, fluisteren

De wandeling van gisteren laat diepe indruk na en was zeer interessant.

Margot M - Als stenen spreken, vertellen, fluisteren

De nieuwe wandeling was weeral een topper en 100% geslaagd

Katlien Van Linden - Bibberen in’t stad

Bedankt voor nog eens een uitmuntende wandeling!

Tina Mathijs - Bibberen in’t stad

Het was super leuk!

Inge Van Wees - Me weurst en brooid

Top, nostalgische ervaring. Met, ondanks Antwerpenaar zijnde, nieuwigheden en leerrijke ervaringen. Een dialectgids die weet waarover hij het heeft en het op een ludieke wijze brengt. Voor ieder wat wils want veel verschillende items komen aan bod. Wij doen zeker nog eens mee, zonder twijfel !!

Patrick Lefevre - Me weurst en brooid

Fantastische wandeling, veel bijgeleerd, goed gelachen en als vegetariër zijnde bedankt voor den appelbol!

Leslie Cowel - Antwerpen, verlicht!

Leuke wandeling, toffe gidsen!

Ivo Detuyt - Antwaarepse kost

Klassegids de Patrick! Dit is de beste wandeling van Antwerpen met de beste topproducten en den beste Antwaarepse stadsgids!

Renee Baetens - Antwerpse moordverhalen

Deze "kille" verhalen zullen jullie niet opgewarmd hebben vanavond, maar het is en blijft een mooie ontroerende wandeling.

Jeannine Driessens - Volle maan, heksen en tovenaars

Heb hem al meegedaan,was top.

Gerard Van Cooninkxloey - Antwerpen, verlicht!

Zeer mooie wandeling. Aanrader.

Marc Desmet - De Krapuulekeswandeling

Geweldige wandeling gewoon met een fantastische dialectgids die zijn stad, zijn dialect en zijn materie kent!

Jan Cammaert - Privéwandeling

Zeer toffe wandeling gemaakt verleden donderdag. Vijf mannen van Mechelen met een topgids van Antwerpen, gelukkig geen supporter van de Ratten.

Franky Aav - Antwerpen, verlicht!

Zeer leuke wandeling, een aanrader

Dieter Van De Looverbosch - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Niet meer twijfelen, mensen, als je dat nog doet. Patrick en Lou gaan er voluit voor op hoog-professioneel niveau. #JustDoIt

Chauffeurs OCMW - Privé wandeling

Hoi Patrick en Lou, Na mijn eerste dag terug op het werk heb ik veel goede respons gekregen over de wandeling. De collega's vonden het heel tof. Nog eens bedankt voor de prettige avond. Greetzkes Jean en zijn collega’s

Ingrid Heylen - De Vikingen in Antwerpen

Geweldige eerste ervaring, superleuk verteld en weer veel bijgeleerd van de Vikingen en Antwerpen.

Christel Van Isezegem - Me weurst en brooid

Zalige mensen, super idee!! We hebben ons super-zalig geamuseerd dus!! Voor herhaling vatbaar!! Dank u wel!!

Kenn Moris - Antwaarepse kost

Wat een unieke ervaring. Net terug van een wandeling “Antwaarpse kost”. Goed gelachen, lekker gegeten, veel te weten gekomen over ‘t Stad gebracht op een leuke gezellige aangename manier door Patrick en zijn vrouw. Een aanrader om het stad op een andere manier te leren kennen. TOP gewoon! Bedankt Patrick en Lou voor de fantastische namiddag

Eddy De Saeger - Bibberen in’t stad

Prachtige wandeling, zeker doen!

Kris H - Me rogge en verdoemde

Prachtige wandeling in het echt plat Antwerps door een dialectgids die zijn stad en zijn geschiedenis kent. Een bron van kennis de Patrick en zijn uitleg verveelt geen moment. Ik kom nog terug hoor!

Margot M - Vrijdag 13

Super toffe wandeling ... calorieën zijn eraf ...... wat doe je anders op vrijdag de 13de dan je laten onderdompelen in Antwerpse sagen en legendes met Lou en Patrick

Marc Eelen - Vrijdag 13

Het was zoals we van Lou en Patrick gewoon zijn een prachtige wandeling, Bedankt

Koen Verberck - Teambuilding

Nog eens een dikke merci voor de wandeling gisteren. Was TOP!!!

Eddy en Gisélè T - Volle maan, heksen en tovenaars

Sinterklaasavond, regen, wind en het is koud ... een 20-tal spookjagers staan klaar voor een tocht vol sagen, legendes en mythen. De expeditie wordt geleid door Lou en Pat, ervaren spookjagers. De tocht gaat langs duistere hoeken en kanten van oud Antwerpen in gezelschap van Lange Wapper, de Zwarte Madam, Jan Zonder Vrees en nog veel meer wezens die het daglicht schuwen. Verhalen over het spook in de ruien, waarom vliegen heksen niet bij volle maan?, de afspraak tussen Sinte Pieter en Sus Antigoon (wat had leeggoed daarmee te maken?) en waren de Jezuïeten de eerste die digitaal gingen?, passeren de revue. Een spannende avond die toch goed is afgelopen. Groetjes, Gisèle en Eddy

Familie De Groot - Antwaarepse kost

Wij hebben ons fantastisch goed geamuseerd op de lekkerste wandeling in Antwerpen. Patrick dank u wel en van heel de familie een dikke bravo!

Walfred Verboven - De Romeinen in Antwerpen

Sterk onderbouwd, knappe historische wandeling erg goed gebracht door beide stadsgidsen van Me Lou deur’t stad.

Karen Dewilde - De Romeinen in Antwerpen

Hele interessante historische wandeling gedaan over de Romeinen in Antwerpen. Dit was onze alleréérste keer Me Lou deur’t stad maar zeker niet de allerlaatste! Erg aangename professionele joviale gidsen Lou en Patrick. We hebben ervan genoten.

Timothy Ogiers - De Romeinen in Antwerpen

Erg knappe uitgewerkte historische wandeling gebracht door twee topgidsen gecombineerd in het algemeen Nederlands en het sappig Antwerpse dialect. Bravo!

Abdes-Lam LA LOUIS - Antwerpen, verlicht!

Leuke rondleiding met gedetailleerde uitleg over het Antwerps verlichtingsplan en vanwaar deze haar oorsprong heeft. Op een verfrissende en amusante toer door 't Stad, brengen dit koppeltje, Lou en Patrick, historische waarheden, alook volksverhalen aan de man en informeren ze hun gasten over de toekomstige verlichtings-upgrade van hun Antwerpen. De grote markt, de Meir en de Groenplaats worden door een tal van steegjes, alsook verschillende historische bezienswaardigheden aan elkaar gepraat, door dit dynamische duo, die duidelijk Antwerpen in hun hart dragen. Uitgaan in t'Stad op een ander manier,... of leuk aperitiefje voor het uitgaan!!

Marc Bellon - De Romeinen in Antwerpen

Interessante historische wandeling met genoeg en waardevolle argumenten dat Romeinen in Antwerpen hebben verbleven en er wat hebben nagelaten als bewijs. Bedankt Caesar Patricio!

Christel Wilmet Rooze - De Romeinen in Antwerpen

Juist terug van de wandeling. Rare jongens die Romeinen....we zijn ni verslagen door hen...we hebben het hen ni echt gegund maar toch...ze waren valser....wij gewoon arroganter . Geweldige wandeling..veel geleerd. Tot de volgende x

Robin T - De Romeinen in Antwerpen

De Romeinse wandeling van deze namiddag in Stad Antwerpen was zeer boeiend en zeker de moeite waard geweest! De hapjes en drankje tijdens de toer en de uitleg,verhalen waren lekker en zeer boeiend heb aandachtig geluisterd. Het was een 10/10

Alexis Bertens - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Patrick en Lou, hartelijk dank voor de prachtige wandeling, heel aangrijpend.

Mon Van De Venne - De Krapuulekeswandeling

Voor ons was het de eerste keer en die is “reuzegoe” meegevallen, het worstenbroodje was fantastisch van de piepers en ge moet het soms echt niet ver gaan zoeken om u zo goed te amuseren. Bedankt Patrick!

Nicole Westers - Antwaarepse kost

Superleuke wandeling, een echte aanrader

Christel Cerpentier - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Toffe wandeling, goed verteld op een persoonlijke antwerpse manier. Kortom een echte aanrader.

Carry Avonts - Oep “zen” Antwaareps

Super! Het is inderdaad een geluk dat je te beurt valt

Gerda Van Rompaey - Leuk deur’t stad “me sjokolat”

Het was een leuke wandeling met erg lekkere proevertjes

Rita Van Der Helst - De krapuulekeswandeling

Echt een aanrader!

Erna Van Vlerken - De krapuulekeswandeling

Ik ben met vriendinnen een paar weken geleden mee gegaan en het was echt de moeite .

Christel Wilmet - Als stenen spreken, vertellen, fluisteren

Genoten van de steentjes wandeling....betoverende verhalen...magisch einde...echt een aanrader.

Patrick VO - Me Rubens deur’t stad

Wat doet ne mens als ge een uurtje of twee vrij bent? Ik volgde de wandeling van mijn vrouw Me Rubens deur't stad en ben super aangenaam verrast geweest! Dit is geen wandeling van schilderij naar schilderij maar deze wandeling schetst P P Rubens heel sterk hoe hij karakteristiek door historicus en criticus beschreven wordt. In het kader van ons gidsenbedrijf Me Lou deur't stad, gidst Lou wel meerdere wandelingen alleen, ik denk bvb aan het magnifieke Als stenen spreken, vertellen, fluisteren of Me Lou deur't stad klassiek, Leuk deur't stad "me sjokolat" en nu de deze en ik moet bekennen, Me Rubens deur't stad is ontegensprekelijk mijn grote favoriet! Knap gedaan doesje xxx

Renee B - Me Rubens deur’t stad

Wat waren wij blij om terug met jullie op stap te gaan met een geweldige gidse in een fantastisch interessante wandeling. Lieve vrienden: bedankt!

Christel Hermans - Me Rubens deur’t stad

De Rubenswandeling was echt super interessant, een aanrader. Danku Lou ! X

Marc Eelen - Als stenen spreken, vertellen, fluisteren

Prachtige wandeling!

Christel Wilmet-Rooze - De Vikingen in Antwerpen

Geweldig interessante wandeling...aanrader ten top

Gerald Prins - De Krapuulekeswandeling

Ik deed al zoveel stadswandelingen maar nog nooit op deze manier. De Patrick is gewoon bangelijk goed in zijn job en den beste dialectgids van Antwerpen. ik heb me rot geamuseerd en ik kijk al uit naar mijn volgende wandeling…met de Patrick natuurlijk!

Frieda Pateet - Als stenen spreken, vertellen, fluisteren

Moet je doen ,deze namiddag gedaan een stukje Antwerpen dat ik niet zo goed kende. Een aanrader hoor.

Karin Walschaerts - De Rooshandwandeling

Hele fijne wandeling, elke keer weet ik dingen bij van onze koekestad "de mooiste van de hele wereld" en als desserts ons handroosje VAN 'T STAD ….

Sonia Geers - De Rooshandwandeling

Was een erg leuke en lekker geurende wandeling!

Kenn Moris - De krapuulekeswandeling

Het was weer TOP Patrick. De tieners vonden u een sappige leuke vent. Bedankt voor de leuke namiddag

Peggy Annijs - Me Rubens deur’t stad

T’was heel fijn en leerrijk. Topwandeling!

Betty Jaquemine - De Vikingen in Antwerpen

Deze wandeling gedaan, enorm leuk en super veel bijgeleerd.

Leslie Cowel - De Vikingen in Antwerpen

Fantastisch interessant!

Monique Desmet - De Vikingen in Antwerpen

Zeer aangename, leerrijke, interessante wandeling. Zeer sterk historisch onderbouwd. Dit zijn twee gidsen die hun materie kennen. Proficiat. Volgende keer boeken we de Romeinen. Tot binnenkort!

Christiane Van Keulen - De Krapuulekeswandeling

Beste Patrick, Eerst en vooral bedankt voor de mooie, interessante, krapuulekes wandeling ,echt tof !

Eddy De Saeger - De Krapuulekeswandeling

Prachtig en leerrijk! Bedankt hé Patrick

Monique Beinearts - De Rooshandwandeling

Een fantastische wandeling om de zelfstandigen te helpen, geweldig initiatief!

Greta Willems - Antwaarepse kost

Geweldige wandeling, fantastische gids!

Gerrit & Brigitte - De Rooshandwandeling

Beste Lou en Patrick, we hebben gisteren echt genoten van deze wandeling. Een heerlijke mix, enerzijds van zintuigelijke waarnemingen en anderzijds van verleden en heden. Inderdaad, de verschillende zintuigen oor, oog, smaak en geur kwamen allen aan bod in een prettige afwisseling met de juiste rustpunten tussendoor. En inderdaad, al wandelend langs diverse ijkpunten van onze mooie stad werden zowel verhalen uit het vroegere als het meer recente verleden op een prachtige wijze tot leven gebracht. Hierbij werden ook recentere kunstwerken in het straatbeeld niet vergeten. Kortom van harte proficiat. Deze wandeling is een schitterende aanvulling van jullie reeds zo enthousiasmerende aanbod. We kijken uit naar de volgende wandeling. Groetjes Brigitte en Gerrit

Roger DB - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Ongelooflijke ervaring! Voor mij was het de eerste keer dat ik een gegidste wandeling deed en het heeft me omver geblazen, echt waar. Het samenspel tussen de twee gidsen is geweldig en Patrick verteld op een zodanige manier, dat ge de beelden voor uw ogen uit zien. Wauw, wauw, wauw … ik ben nog onder de indruk!

Tina Vervliet - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Aanrader'ke ! Boeiende en pakkende verhalen gebracht op een leuke manier. Ideale ontspanning !

Brigitte Van den Bossche - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Het was een fijne en leerrijke wandeling!

Chris Van Keulen - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Het was zeker super! Een mooie wandeling en geweldige gidsen! Bedankt!

Langmans Marc - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Zeer verassend & de moeite om te doen, de verhalen blijven u bij!

Machteld Cools - Antwaarepse kost

Super gezellige middag gehad ! Is zeker de moeite waard - aanrader !

Antoon L - De Romeinen in Antwerpen

Boeiend, bijzonder interessant en zeer goede onderbouwde wandeling over een heel ver verleden. De proeverijen zijn lekker en maken de belevenis helemaal af. Mijn dank aan beide gidsen.

Patrick Cockx - Antwaarepse kost

Fantastisch begin van een weekje verlof, de culinaire stadswandeling Antwaarepse kost, met den beste gids van’t stad, de Patrick van me Lou deur’t stad!

Marie Noel Boen - Antwaarepse kost

Hartelijk dank voor deze zeer fijne namiddag ! we hebben genoten ! van de verhalen, de proeverijen , het mooi weer, het samen zijn in de schoonste stad van t land. Merci en heel waarschijnlijk tot ziens.

Patrick R - De Krapuulekeswandeling

De Krapuulekes wandeling met als stadsgids Patrick Van Ouytsel Weer veel bijgeleerd en goed geamuseerd met de sappige verhalen. Nen aanrader

Stefan Smet - Oud en nieuw rond het havenhuis

Prachtige wandeling, erg goed verteld!

Karin W - Oud en nieuw rond het havenhuis

Prachtige wandeling, zo mogen er meer komen!

Sofie Andriesen - De Vikingen in Antwerpen

Topwandeling met smakelijke anekdotes en ook heel leuk voor kinderen!

Brigitte & Gerrit Rombauts - Antwerpen, in de Middeleeuwen

We hebben vandaag kennis gemaakt met de nieuwe wandeling Antwerpen in de Middeleeuwen. Deze wandeling kunnen we van harte aanbevelen. Het is een schitterende aanvulling van de prachtige serie geschiedkundige wandelingen zoals de Vikingen, de Romeinen, de tijd van Napoleon, de wereldoorlogen, e.d.m. De opbouw vanaf het Hesseplein en het begin der Middeleeuwen naar de uitbouw van de stad Antwerpen was zeer goed gekozen en de diverse verhalen op de prima gekozen locaties waren passend en zeer leerrijk. Doe zo voort en blijf ons verder verrassen.

Sven Vermeulen - Antwerpen, in de Middeleeuwen

Leerrijk en leuk zoals altijd. Ik kijk al uit naar de volgende wandeling met de twee beste stadsgidsen van’t stad!

Margot M - Antwerpen, in de Middeleeuwen

Zo blij dat jullie terug aan de slag mogen, nu kunnen mijn batterijen weer opladen. Ik heb jullie wandelingen zo gemist.

Greta Willems - Algemeen

Fantastische wandelingen, rijk gevuld zijn met legendes, anekdotes en geschiedenis, met een top duo dat ook altijd tijd neemt voor een babbeltje met hun wandelaars.

Linda Debacker - Algemeen

2 fantastische gidsen met toffe en ludieke wandelingen een echte aanrader

Den Brent

Meegeweest met de Patrick van Me Lou deur’t stad op de krapuulekes wandeling. Wandeling was top, ik heb me nog nooit zo goed niet geamuseerd tijdens een gegidste wandeling en dat worstenbroodje van die piepers was een hemelse ontdekking. Sorry Leo, geef mij de Patrick maar zenne! Creme van een kerel en een top dialectgids. Tot gauw Patrick, ik kom nog mee.

Elke DB - Bibberen in’t stad

Beste Lou en Patrick, wij hebben genoten van jullie verhalen gisteren avond. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Elke, Didier, Chanie, Grég, Seppe en Sophie

Brigitte Kluzniac - Flaneren rond den Bourla

We hebben echt genoten van de wandeling vandaag. Heel leerrijk en met leuke afwisseling. We vinden het fantastisch hoe jullie telkens weer nieuwe wandelingen bedenken die telkens een schot in de roos zijn. Ook met een schat aan informatie die getuigt van veel opzoekwerk en studieijver om het allemaal op te nemen en weer te geven. Een welgemeende proficiat.

Patrick VO - Flaneren rond den Bourla

Geweldig mooie wandeling, verschrikkelijk interessante weetjes, mooie historische aanvulling en ruim de tijd voor foto momenten onderweg. Wat mij betreft weer een van de betere! Ik ben fan van deze wandeling!

Karel De Laet - De Vikingen in Antwerpen

Het was supergoed! Alweer wat bijgeleerd vandaag en nog een lekker snackske en drankske erbij, meer moet da nie zijn! Nog eens merci hé!

Sandra DW - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Deze wandeling is een ECHTE aanrader !

Gilberte Dewilde - De Krapuulekeswandeling

Privé gedaan met de familie, het is inderdaad de plezantste wandeling van’t stad en den dialectgids, de Patrick is wat ons betreft den beste gids van’t stad en wij gingen al met veel van zijn collega’s mee hoor! Heel erg bedankt Patrick, we vonden het allemaal fantastisch.

Sandra DW - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Ongelooflijke aandoenlijke wandeling gebracht op een manier dat mijn man en ik het nog nooit voorheen beleefd hadden. Dialectgids Patrick blinkt hier torenhoog uit. Proficiat!

Patrick De Smit - Bekend in de Seefhoek

mooie wandeling veel bijgeleerd in antwerpen noord de seefhoek dank u Lou

Elke De Beuckelaer - Bibberen in’t stad

Het was echt fantastisch en doet je verlangen naar meer van deze wandelingen in het prachtige Antwerpen.

Peggy Annijs - Bekend in de Seefhoek

Een echte aanrader. Het was top!!!

Gerrit Rombauts - Bekend in de Seefhoek

thanks. Het was een schitterende wandeling. Een echte aanwinst. Een welgemeende proficiat voor Lou.

Eddy De Saeger - Bekend in de Seefhoek

Prachtige wandeling van een voor mij minder gekend deel van Antwerpen

Wendy Mersie - Me Lou deur’t stad (hip)

Het was superfun! Wij hebben er van genoten! En zien jullie hopelijk snel terug!!

Angele Van Dooren - De Krapuulekes wandeling

Dat vinden wij een heuse aanrader!

Jelisa Roelandts - De Krapuulekes wandeling

Vandaag gedaan, heel leuk, zin om meer van jullie wandelingen te horen.

Brecht De Smet - De Krapuulekes wandeling

Super goed geamuseerd, reuzevent de Patrick en waar voor uw centen want drankstop en worstenbrood zijn inclusief de prijs!

Griet en Michel - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Van op de parking naar de mensen van ‘t stad. We waren aangenaam verrast voor de zeer uitgebreide degelijke rondleiding. We hebben veel bijgeleerd en ook genoten. Voor herhaling vatbaar. Dikke knuffel. Griet en Michel.

Robert Brentjens - Antwerpen in de Middeleeuwen

Was weer top. Proficiat Lou en Patrick.

Stadswandeling ‘Antwerpen in de Middeleeuwen’

Genieten van begin tot einde met twee top gidsen Patrick Van Ouytsel en Ludwine Vereecke

Fernand DC - Antwerpen in de Middeleeuwen

Fantastisch interessante wandeling. Boeiend en leerrijk tot op het laatste moment. Het Middeleeuws nat en droogje werd enorm gesmaakt. Weer een knappe prestatie van dit beroemde gidsenduo!

Rowanna Adora Demytra - Antwerpen in de Middeleeuwen

Thx was gezellig en leerrijke rondleiding. Zeker nog tot ziens.

John Keuleers - Antwerpse oorlogsverhalen uit WO2

Beste mensen, nog een keer een dikke merci voor de 'privé-wandeling'. Het was een heel originele, leuke en leerrijke trip door een periode die mij altijd heel erg geboeid heeft. Jullie zien ons binnenkort heel zeker terug op een volgende wandeling! En Patrick, nog eens bedankt dat je voor. mijn poster van Kiss wil zorgen. Thx en tot gauw, John en Gudrun.

Me Lou deur’t stad algemeen - Marc Eelen

Elke wandeling met Patrick en Lou zijn aanraders je moet elke wandeling op z'n minst toch één keer gedaan hebben, maar meerdere keren mag ook hé, het gaat nooit vervelen.

Antwerpen, in de Middeleeuwen - Thomas DC

Ludwine en Patrick, dank u wel voor de fijne en leerrijke wandeling. Het was zeer interessant geweest en het natje en droogje zijn een welgekomen versnapering en verfrissing geweest. Benieuwd naar meer van jullie dus tot binnenkort.

Antwerpen, in de Middeleeuwen - Lea Prins

Dank u wel, we hebben genoten van de wandeling en de twee super gidsen. Wij komen zeker nog terug!

De Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling - Sofie Rits

Bangelijk goed geamuseerd, veel te weten gekomen, heel veel geleerd en een Antwerpse topgids op wereldniveau. De Patrick is een klassevent in zijn job!

De Krapuulekes wandeling - Veerle Baetens

Meegeweest met de famillie met den dialectgids van’t stad, de Patrick. Wat een unieke en ongelooflijke ervaring. Fantastische volksverhalen, humor a volonté, heel interessante weetjes, super lekker worstenbrood van de piepers en een drankstop in een toffe kroeg. Het was af, Patrick mercie!

De Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling - Paul A

Fantastische wandeling. Goed gelachen en veel geleerd en ideaal als ge graag foto’s trekt. Leuke drankstop en een fantastisch goeie echte Antwerpse dialectgids, meer moet dat niet zijn. Deze wandeling was af! Tot de volgende Patrick ;-)

De Kurieeuzeneuzemosterdpottewandeling - Angele Van Dooren

Was weer een leuke wandeling. Veel gehoord en veel gezien. Nu op naar de volgende... Is echt leuk om met jullie de stad verder te ontdekken!

De Kurieeuzeneuzemosterdpotte wandeling - Margot Mortelmans

Ik heb er met natte voeten super van genoten. Dank u Patrick en Lou voor alweer een geweldige ervaring !