Maak je eigen wandeling

Contacteer ons

Wandeling op maat

U wilt één van onze wandelingen privé boeken? Met uw bedrijf, organisatie, vrienden of buren?
Dat kan bij Me Lou deur 't stad !

Kies een datum, uur en wandeling, vertel het ons en mail naar info@meloudeurtstad.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voor privé wandelingen dient u minimum met 10 personen te zijn! Gelieve er steeds rekening mee te willen houden, dat uw wandeling pas geboekt is nadat de betaling op de bankrekening van Me Lou deur 't stad staat en dit 5 werkdagen voor aanvang van uw wandeling.

Bij annulatie door Me Lou deur 't stad wordt uw betaling volledig teruggestort op uw bankrekening. Bij annulatie door u, behouden wij ons het recht - naargelang de reden van uw annulatie - een forfaitaire kost aan te rekenen van 25% op het totaalbedrag. U krijgt in dat geval 75% teruggestort van het totaalbedrag dat u betaalde voor uw wandeling!

Eigen ontwerp

Zelf uw wandeling ontwerpen en samenstellen Me Lou deur't stad?
Dat kan en mag en we vertellen u dan ook héél graag hoe wij hier te werk gaan!

U wilt bijvoorbeeld opgehaald worden aan Antwerpen Centraal, een bezoekje brengen aan de zoo, lunchen op de Keyzerlei en dan een bezoek aan het diamant kwartier brengen om daarna weer afgezet te worden aan Antwerpen Centraal? Dat is mogelijk!

Of u wilt opgehaald worden aan uw hotel op de Groenplaats, voor een typische stadswandeling met een lunch in hartje stad en we pikken een museum mee, waarna we u afzetten in het winkel district bijvoorbeeld? Ook dat is wederom mogelijk…!

Kiest u één van onze wandelingen waaraan uzelf een lunch of diner wil koppelen, om verder aan te sluiten bij een volgende wandeling? Het kan allemaal!

U stelt samen en wij werken het uit, met véél plezier, uw idee, onze job…!!!
Contacteer ons vrijblijvend op info@meloudeurtstad.be en we maken het voor u mogelijk en sturen u de totale prijsofferte van uw samengestelde wandeling.
Gelieve er wel rekening mee te houden dat deze formule enkel en alleen voor groepen van minimum 10 personen mogelijk is.
Deze formule is dan ook ideaal voor bedrijven, scholen, verenigingen, clubs, familie uitstap etc…

Bij het opmaken van uw offerte, worden dan ook alle onkosten van uw ontwerp in rekening gebracht.
Na uw goedkeuring & aanvaarding ontvangt u van ons, een betalingsaanvraag of factuur.
Na betaling en ontvangst op de rekening van Me Lou deur 't stad, Is uw wandeling geregistreerd en geboekt.

Het is dan ook vanzelfsprekend, dat het te betalen bedrag, één werkweek (5 dagen) op voorhand moeten ontvangen zijn, zodoende alle externe kosten en reservaties te kunnen dekken.

Bij verhindering of annulatie door Me Lou deur 't stad, storten wij het door uw betaalde bedrag in zijn geheel terug zonder enige afhouding op uw bankrekening.
Bij annulatie door u, behouden wij ons het recht - naargelang de reden van uw annulatie - een forfaitaire kost aan te rekenen van 25% op het totaal bedrag.
U krijgt in dat geval 75% teruggestort van het totaal bedrag dat u betaalde voor uw wandeling!

Hebt u nog verdere vragen of wilt u nog meer info, aarzel dan niet om ons te contacteren! We helpen u graag verder!

Me Lou deur't stad
Ludwine (Lou) & Patrick