Reserveer nuLieve mensen,

Heuglijk nieuws, want wij mogen onze job hervatten vanaf 8 Juni 2020, wat ons heel veel werk bezorgt maar ons dan ook enorm blij maakt.

Toch kiezen wij, bij Me Lou deur't stad, er bewust voor om de alleréérste wandeling op zaterdag 20 Juni 2020 te laten doorgaan.

In de week van 8 Juni 2020 zal hiervoor de planning worden opgemaakt en komt Deze dan ook op onze website. Zodra onze planning en website up to date zijn verneemt u dit ook op onze fb pagina in de loop van volgende week.

Wij raden u dan ook aan zowel onze website als onze FB pagina te volgen.
Onze groepen zullen er als volgt uitzien: al naargelang onze planning, maximum 10 personen per wandelgroep.

De basisregels blijven gelden, dus ook de 1.5m afstand per bubbel.

Wij voorzien een mondmasker voor al onze wandelaars dat u 8.00u kunt gebruiken en dan wegwerpt en wij voorzien handgel die gebruikt wordt voor en na de wandeling, maar ook voor en na een drankstop bv. Uw gezondheid en veiligheid zijn net als die van ons zelf onze éérste en laatste prioriteit.

Wij danken jullie allemaal om ons trouw te blijven volgen, jullie persoonlijke steun en medeleven op sociale media, via email en zelfs per telefoon. Samen bouwen we dit terug op, op een veilige en verantwoorde, plezante manier.

Dank u wel & tot héél gauw!

Lou en Patrick